Тази сряда в "Бруталика" по радио "Z-Rock"

13 мар 2007, 08:37 ч. 122 / 2 4
пред./следв.
В следващото издание на "Бруталика" по радио "Z-Rock" на 14 март ще чуете премиерно нови песни на DIMMU BORGIR, ANNIHILATOR, MARDUK, SUSPERIA и VITAL REMAINS, както и ще разберете каква е новата игра със страхотни награди, предоставени от "Metal Heaven", списание 'Про-Рок' и списание "Brutallica".

   "Бруталика" се излъчва всяка сряда и събота от 21:00 до 23:00 ч.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МИЛОРД-Атанас_ 19.03.2007 17:12:06 отговори + 0 0
Естествено,че доктора слуша "Бруталика" и още по-естествено е че ще има такива силни думи,защото не се държиш така с човек,от който не очакваш да направи нещо,а си губи времето. Тези думи са присъщи за хора,които са се заели с инициативата да направат нещо за тази музика.Защото,ако не са такива предавания чалгата ще ни погуби в собственият си скапан вирус.Естествено е че всеки си има свое собствено мнение,а не се съобразява с останалите единомислещи глухонеми олигофрени,като darckane,които каквото им пуснеш,казват,че е добро от здух да не би да ги пречукат по-големите батковци.Въпреки,че 100% някой път въобще не се кефят на това което слушат и понякога им идва да си изключат радиоприемника,но не, те винаги трябва задължително да казват,че им харесва,защото иначе никой няма да каже,че са метъли.А колкото до забележката на доктора....тя наистина би трябвало да е фенска,защото дори и аз очаквам "Бруталика" да се превърне в най-якото предаване за тежка музика.Наистина "Зла ве4ер" си бяха точно такова.И затова свесните предавания си отиват много бързо....надявам се настоящото да е отворено към такива мнения,които се отличават от останалите овчи такива и са малко или много за добро,защото са истински и не насила от яд изказани.Аз пък за тези еднакви,като жалки близнаци хорица бих казал следното: "Боже! Колко еднакви хора по този свят има боже! Колко еднообразие и овчемислие,всякаш пистолет до челото им си опрял да говорът толкова ограничено БОЖЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 15.03.2007 19:23:40 отговори + 0 0
Радвам се, че и Д-р Тарибо е фен на "Бруталика" - иначе не би го слушал нали?))) Муахахаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 14.03.2007 12:54:17 отговори + 0 0
За д-р Тарибо мога да кажа само едно: "Боже, колко мъка има по тоя свят, боже..."
А иначе предаването си е екстра и се надявам Стоян да не обръща внимание на тъпоумните изблици на разни доктори
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 13.03.2007 17:33:13 отговори + 0 0
Аз си знаех,че този примитивно смотан гласец на Стоянчанина си бие баш на спортен,особенно когато дрънка за фудбол.Никой не го интересува за мачлетата,кой и с кого ще играе и до къде по дяволите се развива скапания мач.Знам че има фенове за жалост освен на екстремната музика и на вонящия на чорапи спорт,ама не ми е приятно когато седна да слушам предаване за "екстремна музика" да слушам за спорт,особенно за футбол.Да не би по дяволите Крум Савов да говори или споменава нещо за екстремната музика в спортно си предаванце а? Мразя футбола и не искам да ми се натрапва в предаване,което не е за това и в предаване,в което става дума малко,или много за метал.И преди някой ограничен тип да попита НЕ НЕ СЪМ СЕ КРЪСТИЛ НА ФУТБОЛИСТ и не възнамерявам да го правя до края на скапания си живот! Да не говорим че няма да се прекръстя на НЕГАР! У-У-У ЗА ТЯХ.(Просто Тарибо е литературен герой,който прерязва гръкляните на пациентите си бел.авт.)Колкото до Пърдалика(Бруталика) пускай по-тежки неща не забравяй,че половината хевотийски прогнили,като цигански дюшек групи текат и в обикновените рубрики на Z-ROCK.А това за Тарибо Уест си е тъпилизирано съвпадение.
Защо да ги слушам и в предаване в което уж се пуска тежка музика.......ЗЛА ВЕ4ЕР БЯХА ВЪРХЪ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".