THE 69 EYES ще издадат нов албум през март

4 яну 2007, 19:12 ч. 84 / 2 1
пред./следв.
Финландските готикметъли THE 69 EYES ще издадат новия си албум "Angels" във Финландия на 5 март чрез "Virgin"/"EMI". Дискът е продуциран от Hiili Hiilesmaa и Johnny Lee Michaels - същият екип, който стои и зад творбата от 2004-а "Devils". Първият сингъл от предстоящата творба "Perfect Skin" ще се появи през този и следващия месец в различните държави. Лимитираното издание на "Angels" ще включва бонус DVD с клипа към "Perfect Skin", концертно изпълнение от пет парчета и др. Ето и списъкът на песните от "Angels":
01. Angels
02. Never Say Die
03. Rocker
04. Ghost
05. Perfect Skin
06. Wings & Hearts
07. Star of Fate
08. Los Angeles
09. In My Name
10. Shadow of Your Love
11. Frankenhooker

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МИЛОРД-Атанас_ 9.01.2007 00:51:42 отговори + 0 0
Между другото Jurky е може би единственият финландски вокалист ,прескочил до Африка с групата си и поканил бушмен в една от песните си в албума "Devils".Получило се е много интересно и смешно едновременно,защото финландски хора за първи път виждат какво е пот.Новият
албум се надявам да е готин,но дано са се премахнали някои от тембърите в стил Елвис Пресли.И нека този път албума да не звучи като хардрок.Дано и барабанистът им да се е възтановил след контузията на ръката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".