THE SWEET издават последния си албум "Full Circle" през септември

23 юли 2024, 08:03 ч. 502 / 2 4
пред./следв.

   Британските рок легенди THE SWEET, които имат две гостувания в България, обявиха че ще издадат "последния" си студиен албум на 20 септември чрез "Metalville Records".

   Творбата ще носи заглавието "Full Circle". Групата е започнала да пише материала през 2019 г., но го е оставила за по-късно заради пандемията от COVID-19. Вместо това бандата издаде "Isolation Boulevard" през декември 2020-а - сборен албум с класики, презаписани от настоящия ѝ състав.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на "Full Circle":

01. Circus
02. Don't Bring Me Water
03. Burning Like A Falling Star
04. Changes
05. Defender
06. Everything
07. Destination Hannover
08. Rising Up
09. Fire In My Heart
10. Coming Home
11. Full Circle


   Албумът е записан в състав:

Paul Manzi - вокали
Lee Small - бас/вокали
Tom Cory - китари/клавишни/вокали
Adam Booth - ударни/перкусии
Andy Scott - китари/вокали

 

sweet 2024 - full circle

the sweet band

още за:

The Sweet


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефан 26.07.2024 02:03:55 отговори + 1 0
Някой знае ли защо беше отменен концерта от пети Юни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аванса 26.07.2024 13:07:14 + 1 0
Въпросният Пейо от Спринт продаваше билети месеци преди концерта, но във фейсбука и в сайта на групата нямаше нищо до последно, което ме усъмни - не, че същият не се е дънил и преди. Така че само той може да каже "логистичната" причина. Вярно че дядо Анди е на 80, ама пее жестоко и има обявени десетки други концерти. Поне парите от билетите ми върнаха, ама за всеки случай си ги бях взел от билетния център в НДК, имам си обица на ухото)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аванса 23.07.2024 15:12:02 отговори + 6 0
Концертът на 5 юни беше провален - предполагам от организатора - небезизвестния Пейо Пеев... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мда 23.07.2024 13:44:06 отговори + 5 1
„които гостуваха в България на 5 юни“...
Интересно... Някъде материал, който да отразява събитието дали се намира..., Нещо снимки..., Нещо, че изобщо не се проведе... Това да не е писано от изкуствен интелект? Или е стил на работа?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".