Утре в "Бруталика" по радио "Z-Rock"

20 фев 2007, 16:58 ч. 108 / 1 3
пред./следв.
Утре от 21:00 до 23:00 ч. в "Бруталика" по радио "Z-Rock" ще звучат CRADLE OF FILTH, SADUS, THE ACCUSED, MACHINE HEAD, както и "още изненади", а специални гости ще бъдат PAST REDEMPTION. Повторението е в събота.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.02.2007 22:45:10 отговори + 0 0
"зла Ве4ер" беше най-култовото предаване.друго като него неможе да се направи...бяха се събрали банда изроди и кофти пар4ета не пускаха никога.сега кас4ей ехтремний маи подържа някакъв форум на "Зла Ве4ер",а мразек дебне хора по интернет.какво ли става с михлизюонист желев?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 20.02.2007 20:10:05 отговори + 0 0
Нещо си се объркал - пусна ги Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Д-р Тарибо 20.02.2007 20:08:56 отговори + 0 0
А! "Бруталика" Най-нетрадиционното предаване за метъл в което интервютата са като фон.Еми аз въобще не можах да уловя истинските гласове на хората от групите до момента."Зла ве4ер" беше много точно предаване и в това отношение.И защо Стоян не пусна все пак MEYHEM от новият албум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".