В-к "Монитор": "IRON MAIDEN ще купуват имоти в Банско"

6 апр 2007, 09:18 ч. 87 / 2 31
пред./следв.
Предаваме ви дословно публикация от днешния брой на в-к "Монитор":

   "Динозаврите на хевиметъла IRON MAIDEN искат да разгледат Банско. Роклегендите, които начело с идола на няколко поколения Bruce Dickinson ще свирят на столичния стадион "Локомотив" на 4 юни, са готови да направят още един концерт в туристическия град, пише местния вестник "Банско утре". Големият им интерес към курорта се дължи на милионите британски инвестиции там. Някои от членовете на бандата дори искат да си купят имоти в околността."

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (31)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 16.04.2007 17:46:26 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-04-12 22:32:00
Че тя българската държава е създадена от емигранти и имигранти. Едните дошли от майната си, а другите били тук, но немали държава

Извинявай ти българска история ли си учил или 200-годишната на Съединените Американски Щати?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 16.04.2007 17:40:15 отговори + 0 0
Иван - приличаш ми на изваден от вицовете за Иванчо и Марийка, дето все не разбрал или все казал нещо не на място. Предлагам да погледнеш следният сайт: http://obo.hit.bg/ където ще си дадеш отговор на въпроса аз какво съм допринесъл за това как да се подобри положението в България и какво зависи не само от мен, но и от теб, и от всички истински българи. Ако си мислиш, че говоря просто ей така някакви си нещица, колкото да се намирам на приказка и "ръся простотии" като давам коментари тук или във форумите понеже съм човек който "плюе" по всичко и всички значи не си ме разбрал. Чудя се какво кара хората да мислят, че по-острият коментар или мнение е храчка върху коментарите на другите? Не налагам мнението си, а просто го излагам. В тази връзка от единственият ти коментар по-долу не се разбира каква е твоята позиция по изложената новина в сайта. С мир! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 16.04.2007 08:56:53 отговори + 0 0
WeltherrschafT просто говориш абсолютни глупости!Тия приказки си ги избий от главата и стъпи на земята квато там щеш я наричай.Само един въпрос.
Ти като толкова много плюеш по не-като теб мислещите и си с толкова сигурна позиция за това какво и как трябва да бъде кажи-Ти какво направи по тия въпроси и какво зависи от теб?
като си отговориш ще спреш да говориш простотии.
Емигрантите са хора принудени от нещо да бъдат такива.Причини и поводи най-разни.Живей си живота както намериш за добре и не се опитвай да ръсиш прекомерно това , което не ти е в излишък!!!Всичко най...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WelltherrschafT 15.04.2007 18:32:14 отговори + 0 0
finntroll "Разни хора, разни идеали" е казал А. Константинов през 19 век. Всеки е прав за себе си, ама ясно ти е, че някои са по-прави пред закона. Печелбарство, алъш-вериш, за които говориш винаги ще има, в крайна сметка около това се върти света, но какъв е проблема да се научим да мислим колективно и да работим за благото не само на себе си, а и на другия? Защо напук на тези 15 години преход, и изобщо на всички останали мъчения на които е подлаган българския народ и от Великите сили и от кого ли не още (визирам най-малко Берлинският и Ньойският мирен договор), не се опитаме да променим и заклеймим стария и консервативен светоглед на българина. Идеите не ги има всеки както казваш ти (не казвам, че аз съм ги открил) и те далеч не са последното нещо за което да говорим. Идея имаш ли как да постигнеш целта си, пари, средства и хора се намират по един или друг начин. В крайна сметка вярно е, че всеки гледа собствения си интерес, но ако вървим от субективизъм към обективизъм, а не обратното съм склонен да мисля, че има надежда за промяна в България. Това, че сме "малка държава" (България е по-голяма по площ от поне 15 европейски държави) не пречи да се обърнем за помощ например към т.н. Европейски съюз за някаква икономическа подкрепа, но не и да членуваме в съюз, където сме ограбвани, обезличавани и лъгани за много истини. Казвам това, защото политиците за които говориш избраха това членство, а не хората от народа които гласуваха за тях. От всички лайна в парламента обаче трябва да избираме най-малкото зло, защото е безотговорно да си стоим в къщи и да гледаме как после по телевизията евреинът Соломон Паси сърцераздирателно се просълзяваше, когато ни приеха в НАТО, после как се сополивиха политиците и на 1 януари тази година. България няма нужда от тези хора, но те имат нужда от нея и това няма да спре, докато бягаме от отговорност не само по избори, но и от вкъщи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finntroll 13.04.2007 21:08:21 отговори + 0 0
Колективизъм викаш и ще се оправим.45 години така ни лъгаха.Сега особенно когато пове4е отвсякога интереса клати феса на прогреса,не виждам за калъв колективизъм ми говориш.Западните сили много са крали,присвоявали и затова сега имат,нефт ,туи онуи...,а ние като все бистрим политиката...работа се иска не идеи,идеите всеки ги има,ама гледа някои друг да му свърши мръсната работа.Парите липсват.Пък там където няма хронически,трудно е да запълнеш,наи-ве4е с един народ които се изу4и на алъш вериша и далаверите.Иди ги накараи да работят сега,всеки иска 4екмедже да го блъска в корема и зад бюро да стои.Накараи мързеливия на работа,да те научи на акъл,има една такава поговорка.Пък за смешни кинти в бг,въобще не го споменаваи колективизма,сметките не 4акат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


finntroll 13.04.2007 21:00:13 отговори + 0 0
weltherrschaft,може би принципно си прав за бг,но невиждам как едно 5-6 процента от подобно мислещите на теб ще оправите бг?!Практиката показва друго за 15 години преход.Аз имам един живот и си мисля че и мъченик да ме направят в бг за това 4е съм се драпал,блъскал и имал подобни нереалистични тенденции за оправяне,няма да има голяма полза.Живота е един,изтича много бързо и кои каквото успее да сграбчи и задържи това е.А дали мразеш емигрантите твои проблем,сигурен съм че и те те мразят.Кои каквото повикал,това се обадило.Човека е индивидуалист и егоист в основата си.Не ги слушаи 4е ти разправят за групенарбаитен или тиим джоб.Такъв филм няма.Всеки пак е закотвен по стълбицата на социума.15 гдини гласуване,негласувани,политици-крадци..еее че докога?И какво да се върна да ми вземат и това което с пот на 4елото съм изкарвал навън,с кървава пот!Тая няма да стане.Бг просто е неконкурентна в понятиата социална политика,подпомагане,болнични,заплати и пр... нещица.Да ти кажа ли,ще си гласуваме пак за поредните тирани(аз няма да гласувам щот ме няма,пък и не ме интересува въобще) и кервана ще си върви и кучетата ще си лаят,само хляб и зрелища са нужни на тоз народ,пове4е 4алга и поредния блудкав сериал или сърваивър.Всеки уважаващ себе си зрител не гледа и слуша последните гореспоменати.Нищо лично.Сори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.04.2007 22:32:00 отговори + 0 0
Че тя българската държава е създадена от емигранти и имигранти. Едните дошли от майната си, а другите били тук, но немали държава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 12.04.2007 22:22:47 отговори + 0 0
finntroll ненавиждам емигрантите, не ми разправяй кви били норвежците и скандинавците и колко пари имали. Човек ако обича родината си няма да позволи да се случват такива кощунства в България, още повече да си мисли, че като отиде да работи в чужбина или да живее там ще си оправи живота! Ето точно твоето е ориенталското мислене - "аз да съм си добре и да живея доволно в чужбина, пък на ония "изостаналите" (българите) да им наливат пари застаряващи чичета, може пък и да се оправят". Всеки трябва да остане в страната си и да се опитва да прави нещо за нея, колкото и трудно да е, и колкото и всеки ден да сме прецаквани от трудния живот тук! Само с колективно мислене в тази насока вярвам, че нещата тук ще се променят. Нищо лично... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

finntroll 12.04.2007 12:48:01 отговори + 0 0
Мисля си че доста хора тук не са прави!Всеки има право да закупува кои където си иска земи и имоти.Света е свободен пазар и капитал.И пак че са Меидън и би трябвало да сме горди с това,а че не е някои алкохолизиран скандинавец да купува места из бг!Аз като съм си купил апартамент в Норвегия,какво ако и те мислеха по тази логика,нямаше българите никъде да можем да се устроим по света!Чичко паричко братя,това е.Да живее България естественно,но ми се струва че доста хора разсъждават с един нездрав национализъм.Нали западняка ще налее по един или друг начин в бг,може и бизнес да завърти,нещо което бг притежателя на имоти и частник не ще направи,наи-вече ако трябва да ти плаща!Или не съм прав.Хаиде стига с това ориенталско мислене.В краина сметка Меидън ще извадят толкова за имотите което други частници западняци няма да извадят.Пази боже скандинавец,дъртия циция да тръгне да купува нещо в бг!Поздрави от Норвегия,уж наи-богатата държава в света!?Но само уж! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 10.04.2007 21:16:04 отговори + 0 0
"Бе какво ви интересува кой какво , кога и защо прави.Когато си купуват в други страни имоти същите тия хора що не правите коментари и какво толкоз.Купуването и продаването са нещо нормално!"


Абе пич, ако всички са някви отчаяни непукисти като теб за това какво се случва в собсвената им държава не знам какво би станало...заради такива заблудени и самовглабени личности нещата в България от десетилетия не се случват така както би трябвало, аман от безхаберие и липса на отговорност! В другите страни не ме интересува кой какъв мезонет на 5 етажа си е купил или къде, или коя ****** си е отрязала косата да й я продават по интернет (световните медии бълват подобни помии всеки ден и на всички са ни писнали вярвам). Нормално е в България да си купиш кило домати, ако ще и от Узбекистан да си, ама да се разпродават изконните български земи на парче на богаташи за жълти стотинки, а после от парите на данъкопладците да се погасяват външни дългове за милиарди долари няма да стане! Да живее България!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 10.04.2007 11:28:54 отговори + 0 0
Глупост след глупост тоя път.Даже не може да се разбере плюене ли е , което е обичайното.Пускат кука и шараните почват!Приказки , приказки , приказки.Бе какво ви интересува кой какво , кога и защо прави.Когато си купуват в други страни имоти същите тия хора що не правите коментари и какво толкоз.Купуването и продаването са нещо нормално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.04.2007 23:51:23 отговори + 0 0
не е луд, който яде баницата, а който му я дава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 8.04.2007 23:37:32 отговори + 0 0
България за българите!!! Никой няма право да идва от майната си, били те и Мейдън (при всичките ми уважения към тях) и да закупува парчета българска земя на безценица. Не за това са се били прадедите ни в 5 войни подред - да живеят чужденци в собствената ни държава и да ни гърбят всеки божи ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mayhem_666 8.04.2007 18:19:06 отговори + 0 0
Трябва да проуча кои имоти ще си купи чичко Брус, па дано комшии да станеме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.04.2007 21:58:54 отговори + 0 0
не е лошо най-накрая някои от тия чуждоземни ****** дето ни изкупуват земята за жълти стотинки да бъде някой известен като Дикинсън например Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


phantom4o 6.04.2007 20:41:35 отговори + 0 0
нямате право да се бъзикате с едни от най-големите в музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гюро ахмедов 6.04.2007 18:50:08 отговори + 0 0
доро пеш си купи апартамент в моята кооперация на ул"велес" във варна,но на втория етаж.
а таря турунен иска да си вземе боксионерата на горния етаж , но не ми се е обадила какво е станало.
приятна вечер
п.с. ще ви информирам по-късно и за таря
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.04.2007 17:57:22 отговори + 0 0
Аз ако имам възможност да намина на там, определено ше си взема нещо, също! Я някоя фафла, я някоя баничка (за квото ми стигнат кинтите ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 6.04.2007 14:04:41 отговори + 0 0
Честито!!! И аз ще взема да си купя нещо в Банско Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ROTTING_CHRIST 6.04.2007 12:33:41 отговори + 0 0
Да купуват...то са е видяло... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гт 6.04.2007 11:13:39 отговори + 0 0
Ми няма лошо, по-добре хора с парите на Мейдън да купуват имоти, отколкото пенсионери. А представете си как това би дало отражение на българската метъл сцена, ако Брус примерно реши да развива музикален бизнес от БГ - да си направи студио, фирма и ей такива хубави нещица, дето ще му излязат 100 по-евтини в България. Не че няма пари, ама знаеш ли какви данъци би платил в UK? Така че, подобни неща не са в сферата на невероятното, живеем в 21 век, в динамично време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rapunzell 6.04.2007 10:44:16 отговори + 0 0
бе да си купи Бруце имот във Владая, ем ще са съседи с ментори и учителя му бай Жорж Ганчев... секи ден ще викат "Ангард!" и после "Чийрз дюд!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 6.04.2007 10:39:44 отговори + 0 0
Като изключа тъпите коментари за скорошно отказване се надявам поне бате Брус да си вземе малка претната къщурка . Ще бъда доволен ако не всяко , то поне през лято :] Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 6.04.2007 10:23:18 отговори + 0 0
еми така е баце кво да се прай , абе нека да купуват , хората , кой има пари купува - кой няма не купува Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 6.04.2007 10:15:28 отговори + 0 0
така е...една бира жулиш цела нощ в кръчмата щото за 5 лева половинката се чудиш кво стаа...сичко върви на там и всеки си намира причини да вдига цените ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


whips 6.04.2007 10:09:03 отговори + 0 0
Радвайте се, ама когато вие тръгнете да си купувате имот цените ще бъдат същите /демек като за британци/. 90 % от покачването на цените на имотите в Бг се дължи именно на голямото търсене от страна на по-платежоспособни от българите субекти. Пък биле те и Девиците... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 6.04.2007 10:03:59 отговори + 0 0
Леле, остава и Мейдън да идат в Банско през лятото, когато няма жив човек! Иначе дали ще купуват незнам, ама може пък и да им хареса тук - така или иначе очакваме да се пенсионират скоро. Ако е тук, ще привлекат и други. Имаме си вече фенове на Каварна, що да няма и за по на запад?

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 6.04.2007 10:02:44 отговори + 0 0
... и понеже скоро им предстои пенсия, най-добре да последват примера на многото британски пенсионери, които си взеха вили в България и се преселиха тук да си харчат парите :-) И всеки месец да правят по един концерт, веднъж в годината - турне из страната :-)
а между другото, някой има ли инфо как върви продажбата на билетите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 6.04.2007 09:58:40 отговори + 0 0
брей брей докато не се случи ... не вервам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 6.04.2007 09:44:22 отговори + 0 0
Хахаха - с тея забавните новини просто ме убивате понякога ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.04.2007 09:27:42 отговори + 0 0
Едва ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".