"VH1" стартира ново риалити шоу с рок музиканти

2 мар 2006, 12:15 ч. 164 / 3 8
пред./следв.
Днешният брой на в-к "Телеграф" съобщава следното:

   Музикалният канал "VH1" ще стартира ново музикално риалити-шоу. То ще се казва "Supergroup" и ще взаимства някои от елементите на познатите в жанра "VIP Big Brother", "Pop Idol" и "Star Academy".
   В къща, превърната в музикално студио, са били затворени китаристът на ANTHRAX - Scott Ian, идейната машина на бруклинските хардкор страшилища Biohazard - Evan Seinfeld, секс-символът от 80-те Sebastian Bach, вокал на SKID ROW, барабанистът Jason Bonham свирил в UFO и FOREIGNER, както и Tad Nugent.
   Освен петимата музиканти, в къщата по време на снимките е бил и "звездният" мениджър Doc McGhee (KISS), който е наблюдавал работата на момчетата отблизо.
   Всички тези музиканти са били за 10 дни в къщата, като е трябвало за времето си вътре да запишат съвместна песен. Първоначалната идея на организаторите е била да ги накарат да запишат албум, но се оказало, че това е невъзможно за такъв кратък период от време.
   Риалити шоуто е било снимано през последните 10 дни на февруари и ще започне да се излъчва по VH1 от 18 май.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


king_of_fools 2.03.2006 19:30:15 отговори + 0 0
ще е интересно да се види т'ва предаване по VH1 , а за т'ва българското ше е пълни лайна , само 2 най-много 3 стават от по-долу избороените . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хихихих 2.03.2006 17:36:33 отговори + 0 0
От изброените имена само Светльо (Хиподил) е интересен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eagle 2.03.2006 15:29:45 отговори + 0 0
И що мислиш, че ще ми е интересно да зяпам изброените от теб имена? Пък и коя телевизия би се навила?
Идеята ти е меко казано... тъпа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНОНИМНО: 2.03.2006 15:16:15 отговори + 0 0
О това мисля,че може и тук много добре да се получи в България!Ами ето как например?!? Взима се къщата(за месец или 20 дни) в ,която се изпозва всяка есен от българските "Биг Брадър",тоест в Бояна.Преустройва се в едно чудесно модерно звукозаписно студио в което да има една наистйна много добра музикална техника и приятна атмосфера за работа.Относно по трудничко ще бъде с намирането на самите музиканти ,но такива не липсват тук!Ето и един много добър и благоприятен списък от музиканти,с който може да се състави това шоу например-В.Катинчаров-(Suffer H),Дани-(Korozy),Гепи(от Стейн студио),Звезди-(АXAT), Дичо-(ex-Д2),Светльо-(Хиподил)Шеката-(Sheky and the bloody boys) и др.Само трябва да се поговори с един наистина по кадърен и способен продуцен и телевизионер какъвто е Маги Халваджиян,а може би и с Нова Телевизия.Те поне може и да се съгласят за такова реалити шоу.Точно сега за пролета ще е повече от идеално,вместо да ни пускат да гледаме онези там от "Star Academy" дечурлига,който и без това не могат да пеят и нямат никакви музикални и певчески качества.Така,че идеята тук за България ще е повече от уникално-хипер-гениялна.А предаването може да се казва ето така:"BIG HEAVY AND HARD ROCK BULGARIA BROTHER".Аз мисля,че давам една много добра идея за такова предаване,но явно за българските условия ще си остане само една напълно нереализирана утопична мечта,за което наистина е много жалко,както за самите (може би) музиканти така и за родните най-вече BG-hard and heavy metal фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.03.2006 15:02:34 отговори + 0 0
prostotii Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DICKINSON_ 2.03.2006 13:38:28 отговори + 0 0
Svin6tinaaa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gnr_fen 2.03.2006 13:37:46 отговори + 0 0
dam tva e mnoo qko!!!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xxx 2.03.2006 13:03:45 отговори + 0 0
COOL :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".