Вижте карта на обновената фестивална зона на "Hills of Rock 2024"

17 юли 2024, 10:40 ч. 1020 / 13 3
пред./следв.

   Остава една една седмица до началото на фестивала "Hills of Rock" в Пловдив. До гребния канал в Града на тепетата между 25 и 27 юли тази година ще гледаме KORNSPIRITBOXSKINDREDBARONESS, GHOSTKIDAMON AMARTHSUICIDAL TENDENCIES, PAIN, COMBICHRIST и мн. др. на няколко сцени.

   Организаторите от "Fest Team" съобщават, че има подобрения в логистиката и фестивалната зона ще бъде леко по-различна от изминалите издания на събитието. Сега достъпът ще се осъществява през два входа - за зрители с еднодневни и зрители с тридневни билети. Подробна карта може да разгледате, ако щракнете на изображението по-долу:

 

Карта на Hills of Rock 2024



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 18.07.2024 11:29:39 отговори + 1 0
А ти къде видя в новината да пише за Exit? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 18.07.2024 13:09:47 + 2 0
Объркал съм новината. В тази за Varna Breeze го видях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 17.07.2024 11:20:15 отговори + 2 1
На тези, които правят Exit, трябва да им е ясно, че такова събитие не се прави от днес за утре. Трябва да се обезпечи мястото, да се наемат сцени, техника, екипи, охрана. Да се поканят десетки музиканти. И? Как ще стане това за един месец? Освен ако не напълнят сцените с БГ ъндърграунд и никому неизвестни чужди групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".