Axel Rudi Pell ще запише албум с кавъри

7 мар 2007, 03:19 ч. 99 / 1 7
пред./следв.
Китаристът Axel Rudi Pell планира да влезе в студио през април, за да запише албум с кавъри. Той ще съдържа 10 парчета, които музикантът ще избере от "някои наистина велики мелодии", обещавайки като "изненада", че сред тях няма да има песни на DEEP PURPLE или RAINBOW. Дискът ще излезе от "SPV" след края на лятото.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


tq 8.03.2007 17:55:52 отговори + 0 0
Че той има кавър на Юрая - July morning, но не ме кефи много. Но, че има добри песни, има си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.03.2007 11:40:21 отговори + 0 0
Аксел не ми е съвсем известно от доста години защо изобщо издава албуми.То след първите 4-5 , които не че много се различаваха , но все пак имаше нещо като разлика между парчетата между отделните албуми , но от там насетне....Добре , че не е сред най-коментираните и гръмки имена в рок-музиката иначе отдавна да е тотално оплют за липса на каквото и да било развитие и не тотална , а направо непозната творческа стерилност.И колкото и да го харесвах някога трябва да добавя , че винаги си е бил рядко некадърен китарист.Не бързайте да ме освирквате , а се допитайте до хора , които поне малко разбират као как се прави на инструмента китара и като какво прави пича Аксел...Демек до познати китаристи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2007 13:12:41 отговори + 0 0
Искам кавъри на по-тежки песни в лек вариант пъ ; РР. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.03.2007 10:08:01 отговори + 0 0
Да изпълни Here I goooo again AAAAAAAAAAAAAAhhhh! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 7.03.2007 10:02:30 отговори + 0 0
Одобрявам наистина това решение. Сега е идеалното време за такъв албум, защото си личи застоя в развитието на групата.
Аксел рууллззз ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Yanni 7.03.2007 08:48:31 отговори + 0 0
Oоо, да, колко се изненадвам от кавъри на Пурпле и Раинбов, изсвирени от Аксел Руди Пел... :-/
На Юрая нещо няма ли да жулне...?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MasqueradeBall 7.03.2007 07:08:45 отговори + 0 0
Страхотно! Аксел е велик, сигурна съм че в тези кавъри ще сложи отново чатица от себе си и музиката ще бъде още по-красива. Очаквам с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".