HAMMERFALL се разделят с басиста Magnus Rosen

6 мар 2007, 23:09 ч. 92 / 1 10
пред./следв.
Според съобщение на официалния сайт на групата, HAMMERFALL са се разделили с дългогодишния си басист Magnus Rosen. Скоро се очаква и официално изявление по случая.
   Magnus е член на групата от 1997 г.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метала 11.03.2007 11:59:12 отговори + 0 0
Бат Ванчo,Felly е мъж...ама не ми обръщайте внимание продължавайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 9.03.2007 15:27:21 отговори + 0 0
абе ей Иване , тва че HammerFall ми е една от любимите групи далеч не означава , че само това слушам и на всичкото отгоре не съм казвал подобно нещо , и ми е пределно ясно че има много друга музика и също се кефя на нея , също толкова се кефя на Sepultura или пък Vader например колкото и на HammerFall.Просто исках да изразя възмущението си че момчетата западат все по - надолу, това е.А пък тая Felly откаде се извъди такъв мощен съдия да съди коя е най - тъпата и коя е най - хубавата група , ти кво слушаш кат си толкова отворена , я кажи само аз да ти кажа как стоят нещатата с твойта скъпоценна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 8.03.2007 20:54:37 отговори + 0 0
Абе тез винаги са ми били яко досадни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 8.03.2007 14:54:35 отговори + 0 0
Да, мнението ми не е миродавно, даже не е и важно, но тържествено обявявам HAMMERFALL ЗА НАЙ-ТЪПАТА И СМЕШНА ГРУПА В СВЕТА!!! Не мога да повярвам, че има такива. Ако знаете какво се случи преди няколко дни, когато им гледахме с приятели някакъв клип от едно сборно ДВД...Малеее, изпопадахме от смях, насълзихме се и аз чак се разхълцах. Нищо лично спрямо феновете на Hammerfall, коментарът ми е за групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.03.2007 11:44:09 отговори + 0 0
Абе Бат Ванчо как е възможно точно тая група да ти е сред дъ бест.Ми колко музика има , която е мощна и яка.Що не се разтърсиш ами точно с групи като тая , която си е еквивалент на Меноър/демек ограниченост/ се занимаваш.2007г е отдавна няма социализъм и спънки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 7.03.2007 20:46:13 отговори + 0 0
Ееее шо така бе?!Е т'ва е гадно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Hellhammer 7.03.2007 18:29:35 отговори + 0 0
Абе те един пич имаха в групата и той се махна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 7.03.2007 14:55:59 отговори + 0 0
Хубав човечец беше , а HammerFall да спрат да се правят на некви нещастни китаристчета - подобие на онези от Калифорнийското крайбрежие с гейски имидж и да се стегнат и да започнат да правят мощни албуми като Legacy of Kings , а не простотии само , язък че са ми една от дъ бест групите , пък който щът да гонят от групата стига да има мощни песни като Let the hammer Fall , Heeding the Call , The Dragon Lies Bleeding Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 7.03.2007 11:14:14 отговори + 0 0
Ми то само тоя беше интересен в цялата група. Нормално повечето групи, когато се сдухват, обикновенно се разделят с тези, които пречат на сговняването им, за да могат спокойно като стигнат дъното да продължат да дълбаят надолу. Чукопад вече го стигнаха тва дъно, да видим до къде ще стигнат с копането. И да не каже някой, че съм голям "разбирач" ще спомена факта, че има доста от по-старите им песнички които ме кефят, обаче с последните две албумета се оляха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MasqueradeBall 7.03.2007 07:10:11 отговори + 0 0
Абе той не беше ли онзи *****, алергичен към фъстъци, който беше отменил няколко концерви защото беше ял фъстъчено масло?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".