Бившият басист на HAMMERFALL обяснява напускането си

7 мар 2007, 19:31 ч. 115 / 2 6
пред./следв.
Вече бившият басист на HAMMERFALL Magnus Rosen разпространи официално съобщение по повод напускането на бандата, за което ви съобщихме още вчера. Преди всичко Magnus благодари на феновете за подкрепата през 10-те години, които е прекарал в групата, известността, която това му е донесло и която му е позволила да започне и соло кариера. Музикантът смята, че трябва да бъде по-креативен и това е причината да се раздели с HAMMERFALL. От сега нататък Rosen смята да създава песни за групи, които му позволяват да развива способностите си.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.03.2007 10:59:04 отговори + 0 0
Абе погледнете от друга гледна точка.Пича си е страшно талантлив и добър музикант и иска да прави неща различни от сравнително еднообразния стил на Хамърфол.От това музиката като цяло може само да спечели.А негов заместник веднага ще се намери/ако вече не се е намерил/ - басисти достойни за такава група с лопата да ги ринеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fallen Angel 8.03.2007 21:19:49 отговори + 0 0
Хмз, какво да кажа...на концерта им през февруари Hammerfall просто се изложиха, докато Krokus си направиха шоуто.Не мисля, че басиста им беше основния проблем ама както и да е. Явно перцето което Маgnus ми даде ще си остане едно от последните неща дадени на феновете на Hammerfall. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 8.03.2007 12:12:34 отговори + 0 0
Лично аз се надявам , тази промяна в състава на чуковете да е за по - добро , защото нивото им сега не е онова отпреди 2 албума например. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 8.03.2007 11:33:40 отговори + 0 0
ХамърГирл е как можеш да питаш какво ще рече по-креативен???То тая дума си има превод и общо взето човека иска да каже по по-културен начин , че там е доста ограничен и му се твори по-насериозно.И е повече от ясно защо го казва-Хамърфол каквото и да си говорим са си доста бледа група - мисля , че са нещо като съвременен аналог по отношение на тесногърдие с Меноър от преди години.С което въобще не искам да кажа , че Меноър сега са по "креативни" , но те вече са на доизживяване и не толкова актуални.Въпреки тези факти всеки е свободен да си харесва каквото го кефи.Та не искам да кажа , че никой нетрябва дахаресва тия групи.Просто такива са фактите....Какво да се прави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 8.03.2007 11:07:23 отговори + 0 0
не , просто много затъват тия момчета , кога беше онова време на legacy of Kings ? Направо се натъжавам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HammerGirl 7.03.2007 20:04:10 отговори + 0 0
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Защо?!?!?!?!По дяволите...."по-креативен" това пък какво ще рече?!?
Нито успехите му ще са по-големи без групата, нито парите....пък и докато намерят нов басист...пффф....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".