KORN планират издаването на новия си албум за юли

7 мар 2007, 22:30 ч. 323 / 2 15
пред./следв.
В скорошно интервю KORN са разкрили, че предварителните им планове за издаването на нов албум са фиксирани в датата 17 юли. В момента групата работи в студио с гост-барабаниста Terry Bozzio, който според китариста на бандата James "Munky" Shaffer води музиката на KORN в нова посока.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бат Ванчо 13.03.2007 10:36:23 отговори + 0 0
както и да е , не искам да споря повече и то не защото съм се примирил с нечие мнение , а защото нито аз ще те убедя, че хевито е по - яко от ню метала , нито пък ти мен в обратното , така че няма смисъл да изпадаме в кръга на кавгата , в който нито един от двамата не отстъпва , а се редуват обидни реплики и от двете страни и по този начин няма излизане от тоя гаден кръг.Затова аз спирам , харесвай си Корн , аз ще си харесвам хевито и траша и точка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 12.03.2007 13:37:40 отговори + 0 0
WOODSTOCK 99-ВИЖ ТАМ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС
ЗА ROCK AM RING В ГЕРМАНИЯ НЯМА ДА ГОВОРЯ,ПАК МОЖЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ.
И НЕ ЗНАМ КОЙ САМО ПРИЛИЧА НА ГЕЙ,НЯКОЙ С ПРИЛЕПНАЛИ КЛИНОВЕ ПО ТЯЛОТО И ДЪЛГА КОСА ДО ЗАДНИКА,ТВА АКО СА ГОЛЕМИТЕ МЪЖКАРИ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 12.03.2007 11:59:13 отговори + 0 0
водещ инструмент в ню метала е педерастията и негарщината , обличат се като Кобе Брайънт , напраили се на расти като гнусни негри , за които между другото любимата музика е не коя да е ,а рапа, правят песни с Екзибит ("той в никакъв случай не е рапър") и изобщо 100 % подражание на негрите - ряпъри, и ако чакахме на корн да гради рок историята с пикливите си 7 годинки стаж , сигурно до ся чалгата щеше да е превзела света , и не случайно на концерти на Iron Maiden или Manowar или Slayer се събират по 40 - 50000 души , а ваще ги видяхме преди две години тук в родината - едва 3000 души, така че недей много ми се прай на отворен . Ето и една от многото причини , за който уважавам Про - рок , за това че правят хората годишна равносметка на рок събитията , така случайно има най - добър албум и той май се нарича A Matter of Life and Death - Iron Maiden , тва сигурно се е случило щот хората харесват корн"флейкс" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 12.03.2007 00:38:43 отговори + 0 0
А СЕГА ДОЙДЕ METAL-CORA,HEЩО ОЩЕ ПО-ЯКО,А АЗ СИ СЛУШАМ NEO OT 7 ГОДИНИ,ТАКА ЧЕ БОЛИ МИ ФАРА ЗА МНЕНИЕТО НА РАЗНИ ЗАЛЕЗЛИ TRASHARI.И АЗ СЪМ ФЕН НА METALLICA И SEPULTURA,АМА НЯКАКВИ ПАЛЯЦИ ДА ОБЯСНЯВАТ,КОЕ КВО БИЛО...SYSTEM OF A DOWN ЛИ,ДОСТА ОТДАВНА ГИ СЛУШАМ,А И ТЯХ ГИ ВОДЕХА НЕО,CEГА НЕ БИЛИ...МИ КВО СА?НЕ ЗНАМ САМО ТАЯ ПРОСТОТИЯ,ЧЕ БАСА Е ВОДЕЩ ОТКАДЕ Я ИЗМИСЛИ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.03.2007 13:51:13 отговори + 0 0
Dude... nu метълът умря :Р. Разбери го :Р. В метъла водещ инструмент е китарата, в рапа е баса. В ну метъла също е баса :Р. А ти ми говориш сякаш nu метъл е имало от 30 години, обаче чак сега се е показал :Р. Какви феи, какви принцеси? Ако не се пее за насилие, смърт, Свети Сейтън и кръв не е метъл :Р. Като ти се слуша нещо ново си пусни SOAD, те нямат нищо общо с nu метъл вълната, колкото и да ги заклеймяват :Р. И все пак ние ще чуем новият KoЯn, a ти няма да знаеш кои са Slayer ;P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sdm_korn 11.03.2007 00:27:31 отговори + 0 0
Aбе heavy metalite,cлушайте си там AIRЯN MAIDEN и не се обяснявайте за neo-metala.Знам,че ви е яд задето РАЗМАЗА всичко друго,ама и не може само heavy shitni 30 години!!!И къде в KORN рап?LIMP BIZKIT не са се разпаднали за ваше съжаление,а дори и с рап пак са по-тежки от тъпия heavy c пискащите вокали и досадните,отегчителни сола и текстове за демони,богове,феи,принцеси-митове и легенди!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skolnick 10.03.2007 15:15:20 отговори + 0 0
Мнението ми е ,че от както напусна Браян Уелч,групата не е същата,Корн ми се струва,че по-залязоха макар,че са ми една от любимите групи.Няма нищо вечно МАМКА МУ!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 8.03.2007 15:24:21 отговори + 0 0
Ето ви и линк да видите работното място на Тери. Вижте страницата до долу-има 2 снимки.
http://avtora.com/ib/cgi-bin/ikonboard.cgi?s=FXySWbX4lhhyPPwBpER4TsBimFnAIbbU;act=ST;f=6;t=2587
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 8.03.2007 15:09:12 отговори + 0 0
Гледах един концерт на Тери соло с неговият чудовишен комплект DW- ами той свири по ноти на барабаните!Нечовек е. Може само той и Джонатън да останат накрая. Ама верно, само да се изпише тук Металика или Корн и глей кво става с рабирачи. Ами сори, ама и Корн и Систем... са уникални. А Лимб Бизкит защо ги намесвате немога да разбера. Тва е като едно време-щом е от Сиатъл е гръндж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 8.03.2007 15:00:50 отговори + 0 0
само ми е интересно аз 'що не плюя неща които не харесвам, а като се появи новина за Корн всички са много велики хейтъри. Мен пък ме кефят 1994 - Korn 1996 - Life Is Peachy 1998 - Follow The Leader 1999 - Issues 2002 - Untouchables 2003 - Take A Look In The Mirror 2005 - See You On The Other Side (7 албума със 7 различни облика) Щастлив съм АЗ! никой не ви бута музиката насила
P.S - Браво на Про-Рок за Каймийра на корицата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бат Ванчо 8.03.2007 11:04:20 отговори + 0 0
и защо да сме консервативни ? Само да кажа , че последният албум See you on the other side (май така беше ) не се харесва дори на феновете им , т.е. какво се получи в крайна сметка, Корн издадоха един-два силни албума и край това беше , както и със System of a Down -какво стана пред разпадане са , а Limp Bizkit - даже вече се разпаднаха , и всички издават кой от кой по - тъп албум , това е new metal-чудо за 3 дни.Дали сме консервативни ? Пускам си Beneath the Remains и дотук с Корн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

knothead 8.03.2007 10:51:58 отговори + 0 0
Толкова сте консервативни, че направо на човек му става смешно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 8.03.2007 10:36:16 отговори + 0 0
естествено , те освен да пафкат райграс и да рапират друго не знам да правят , от към музика не знам кой ги е скопил толко жестоко , ама е бил много зъл - new metal какво повече искаш ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2007 01:07:24 отговори + 0 0
Рап, най-вероятно :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 7.03.2007 22:34:30 отговори + 0 0
В нова посока!?Каква ли ще бъде "новата посока" ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".