Чуйте новия сингъл на JANE'S ADDICTION "True Love"

18 сеп 2024, 16:59 ч. 201 1
пред./следв.

   След "Imminent Redemption", който се появи през юли, JANE'S ADDICTION издадоха още един сингъл в класически състав. Песента се казва "True Love" и може да бъде слушана онлайн по-долу.

   Очевидно парчето е записано преди разрива в групата, който доведе до отмяна на оставащите дати от американското ѝ турне и новината, че квартетът излиза в почивка за неопределено време. Това се случи след инцидент на сцената, при който вокалистът Perry Farrell нападна китариста Dave Navarro и само бързата намеса на екипа на бандата попречи да се стигне до по-сериозно сбиване. В последствие фронтменът пое вината и се извини за поведението си.

   На фона на тази събития, вероятността за нов албум в класическия състав от Perry Farrell, Dave Navarro, Stephen Perkins и Eric Avery изглежда все по-малко вероятен.

 

jane's addiction

още за:

Jane's Addiction


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 18.09.2024 19:58:26 отговори + 1 0
Ден без новина за Jane's addiction не е пълноценен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".