JANE'S ADDICTION се извиняват за сбиването на сцената, отмениха концерт

16 сеп 2024, 08:11 ч. 762 8
пред./следв.

   JANE'S ADDICTION се извиниха официално на феновете за инцидента на 13 септември в Бостън, когято концертът на групата бе прекъснат и спрян заради опит на фронтмена Perry Farrell да нападне китариста Dave Navarro докато той свири. Единствено бързата намеса на екипа на бандата предотврати сериозно сбиване с неизвестни последици.

   JANE'S ADDICTION отмениха вчерашния си концерт, който трябваше да се състои в Бриджпорт, Кънектикът. На този етап не се съобщава дали и кога ще продължи турнето, което би трябвало да приключи след още месец - на 16 октомври.

   Към момента по-подробен коментар за случката е даден само от съпругата на вокалиста Etty Lau Farrell, която споделя, че напоследък е имало много напрежение и враждебности между членовете на групата. И на 13-и "динамитът е бил взривен". Etty коментира и че Perry е бил допълнително раздразнен от това, че звукът на инструментите е бил много силен, а вокалите му са се "губели" на този фон. Още повече, че публиката от първите редове се е оплаквала от силния звук и че не може да чуе пеенето му.

   Също така, вокалистът е страдал от шум в ушите и болки в гърлото всеки ден. Във "фаталния" петък, 13-и, JANE'S ADDICTION са започнали изпълнението на песента "Ocean Size" преди Perry да е успял да се подготви за нея. Звукът на инструментите е бил толкова мощен, че той е усещал само т.нар. "бум" и силни вибрации и в края на парчето не е пеел, а е крещял, само за да може да бъде чут.

 

jane's addiction



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 17.09.2024 05:55:05 отговори + 0 0
Що, доста народ се е спасил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

д-р Бенуей 16.09.2024 18:31:27 отговори + 2 0
Знаеме го този "БУМ" от който Пери често страда. Веднъж като го почнеш, няма откачане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gleiti 16.09.2024 14:39:01 отговори + 3 1
То пак е чудно, че дори "така наречения бум" е усещал, какъвто е видимо нашмъркан до козирката... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 16.09.2024 13:13:46 отговори + 2 0
Лятото ги гледах тези пичове. Нещо не ги слуша главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 16.09.2024 09:57:02 отговори + 4 0
Вчера гледах инфо където Пери през цялото време човърка един пулт пред него и се оглежда с недоумение.. вероятно наистина не чува. Наваро дойде и само му направи груб знак да спре да бъзика а да си пее.... Още тогава се видя напрежение
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


даскал 16.09.2024 10:15:18 + 1 1
Къде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 16.09.2024 10:25:25 + 4 0
https://www.youtube.com/watch?v=Fzr2E408UL4

Ето тук!.. Не мога да преценя от видеото, но наистина от глас нищо не се чува за разлика от яко бумнтене на всичко останало. Но пък за тая работа има озвучител... той е за бой!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 16.09.2024 09:28:23 отговори + 7 0
Скалъпено обяснение. Наваро какво е виновен за силния звук, а на това отгоре, Фарел е музикант/певец, сигурно сефте го боли гърлото и има шум. Вероятно в първите дни на групата са имали по-хубав/читав звук сигурно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".