JANE'S ADDICTION излизат в почивка, Perry Farrell поема вината за раздора

17 сеп 2024, 10:53 ч. 404 2
пред./следв.

   След разигралото се почти сбиване на сцената на 13 септември, последвалото извинение и отмяната на един-два непосредствено предстоящи концерти, JANE'S ADDICTION взеха решение да излязат в пълна почивка за неопределено време.

   Dave Navarro, Stephen Perkins и Eric Avery разпространиха изявление, в което сочат за причина нестабилното психическо състояние на фронтмена Perry Farrell като пречка да продължат концертите. Всички оставащи дати от планираната обиколка в САЩ са отменени.

   С отделно съобщение Perry Farrell "посипва главата си с пепел" и поема цялата вина за инцидента, при който той се опита да нападне китариста Dave Navarro. Само бързата реакция на екипа на групата, който ги разтърва, не се стигна до много по-сериозни последици.

 

jane's addiction



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 17.09.2024 15:01:18 отговори + 3 3
По-добре да приключат завинаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 17.09.2024 11:33:02 отговори + 8 2
Аз пък бих предложил да продължат турнето, но като кеч такова. Например Cage Fight. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".