EXTREME се събират в оригиналния си състав за няколко концерта

11 апр 2006, 22:12 ч. 77 / 1 6
пред./следв.
EXTREME ще се съберат в оригиналния си състав - Gary Cherone (вокали, екс-VAN HALEN), Nuno Bettencourt (китара), Paul Geary (ударни) и Pat Badger (бас) за концерт в Бостън на 30 юни. Продажбата на билети стартира на 15 април, като се носят слухове за още два концерта - в Кънектикът и Ню Хемпшир.
   Изминават 16 години от появата на най-големия хит на групата ''More than Words" и по-късното разпадане на EXTREME, след което музикантите се разпръскват в най-различни посоки. Gary Cherone е фронтмен на трибют-банда на WHO, Bettencourt свири с бившия фронтмен на JANE'S ADDICTION Perry Farrell в SATELLITE PARTY, барабанистът Paul Geary ръководи мощна мениджърска компания (едни от клиентите й са GODSMACK), а, колкото и да не е за вярване, басистът Pat Badger има ферма за добив на вълна от лами в околностите на Бостън.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


grey 13.04.2006 10:48:07 отговори + 0 0
И аз да повторя Nigger-a: Extreme НЯМАТ блудкава песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RocknRollNigger 12.04.2006 16:49:04 отговори + 0 0
Айде да се уточним - Extreme нямат блудкава песен. Дано да издадат и албум, колкото и да ми харестват соловите албуми на Nuno, все пак чакам Extreme! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mastur Batto 12.04.2006 10:51:50 отговори + 0 0
ади дано да додат на МоР! че аман от джъмп-араунд, егати! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 12.04.2006 08:30:44 отговори + 0 0
Ирония на съдбата е, че най-блудкавото им парче ги направи най-известни. Навремето страшно се кефех на уникалния им фънк - метъл. А, Нуно или Нъно) беше виртуоз, та дрънка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.04.2006 00:19:16 отговори + 0 0
Нуно е голям! Дано да е за повече от един концерт, миналата година пак се бяха събрали за няколко концерта в Япония... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.04.2006 22:55:56 отговори + 0 0
eee tva e novina tiq pi4ove sa veliki,dano se suberat za postoqnno nanovo Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".