FIREWIND и MASTERPLAN с концерт в София на 5 декември

30 юли 2024, 07:42 ч. 1176 / 102 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

FIREWIND и MASTERPLAN с общ концерт у нас на 5 декември!

Феновете на хеви метъла отново ще се срещнат с любими групи!

BGTSC представя: Концерта на огнените FIREWIND и класиците MASTERPLAN, които ще гостуват заедно у нас на 5 декември в столичния клуб Джой Стейшън! Концертът е първата дата от източноевропейското „Masters of Fire Tour“.

Не пропускайте огнените FIREWIND и MASTERPLAN за първи път на една сцена и у нас!

Билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim.bg от 30 юли [поръчай онлайн]. Ограничено количество промо-билети ще се продават до 2ри август, включително. След това и до деня на концерта цените ще нарастват. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца и непълнолетни могат да присъстват на събитието само с придружител с попълнена декларация. До 10 годишни влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация. За придружителите се изисква редовен билет.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация.

 

firewind



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 1.08.2024 16:16:43 отговори + 1 0
На мен пък сегашния вокал по не ми харесва от оригиналния Леонид. Въпрос на вкус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 30.07.2024 15:58:01 отговори + 6 4
Сегашният вокалист нс MASTERPLAN не става. Предишните двама бяха с чисти гласове и после тоя е разочарование. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 30.07.2024 14:15:47 отговори + 9 1
Най-после ! Там сме ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".