Главната сцена за фестивала "Hills of Rock 2024" е вече издигната

24 юли 2024, 14:22 ч. 1030 / 6 3
пред./следв.

   Утре, 25 юли, на главната сцена на фестивала "Hills of Rock 2024" до Гребния канал в Пловдив ще гледаме: ME AND MY DEVIL, LOATHE, SKINDRED, SPIRITBOX и големите хедлайнъри за първия ден KORN. По-долу може да видите как изглежда съоръжението, което е вече издигнато и почти готово.

   В петък и събота на сцената излизат още: SUICIDAL TENDENCIES, PAIN, COMBICHRIST, BARONESS, GHOSTKID, BRING ME THE HORIZON и AMON AMARTH. Събитието има още две сцени - "Строежа" и "На тъмно", на които ще си изявят десетки български и няколко чужди банди. 

   Билетите за тридневния фестивал се разпространяват чрез мрежата на Ticketstation.bg. Очаквайте репортажите ни и много снимки от мащабното събитие.

 

hills of rock 2024 stage



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ghandi 26.07.2024 14:02:32 отговори + 2 0
Можеше още по ниска да е, въобще да не правим опити да видим някой Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 24.07.2024 19:03:44 отговори + 3 13
Ега ги затрупа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Topuzov 24.07.2024 17:21:50 отговори + 6 1
Are you readyyyyyyyy

Четох им пресрилийса, в който обясняваха за настилката. Изглежда като павенца. Интересно ми е как ще е

Иначе отивам да гледам Suicidal и Baroness. Интересни са ми Korn, BMTH, Pain и много от българските групи по страничните сцени. Ще е забавно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".