Група AWAKE в ефира на британското радио "Pulse Rated"

12 сеп 2006, 10:31 ч. 68 / 1 3
пред./следв.
Този понеделник, 11 септември, в ефира на Интернет/сателитното радио "Pulse Rated" бе излъчена песента "Mad Vibration" на българската рок група AWAKE. Водещият на предаването е избрал песента измежду трите парчета на AWAKE, които са в ротацията на радиото.
   "Pulse Rated" е водещата в световен мащаб медия, представяща музиката на най-обещаващите нови и неподписали артисти от над 30 страни. Месечната аудитория на радиото е между 2 и 10 милиона слушатели. Вече втори месец музиката на AWAKE е в ефира на радиото, което се свързва с групата, благодарение на профила и в Myspace.com (Myspace.com/awakebulgaria).
   Два месеца след концерта си на световния музикален фестивал "Exit '06", Нови Сад, AWAKE ще свирят и на родна сцена. За втора поредна година бандата е поканена да вземе участие във фестивала "Градът и Аз", чийто идеен двигател е Ивайло Крайчовски. AWAKE ще изнесат едночасов концерт в третия ден от проявата, в който ще представят изцяло авторска музика.

   Междувременно групата продължава записите на дебютния си албум, който се очаква до края на годината.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Chenquette 13.09.2006 01:23:45 отговори + 0 0
какъв възход! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anon 12.09.2006 14:05:52 отговори + 0 0
haha Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2006 12:11:13 отговори + 0 0
Хехе, давайте все така и накрая ще изместим HIM от сцената :Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".