HELLOWEEN и GAMMA RAY може да направят съвместно турне

8 фев 2007, 16:25 ч. 88 / 1 11
пред./следв.
HELLOWEEN и GAMMA RAY (чийто лидер е бившият китарист/вокалист на HELLOWEEN Kai Hansen) може да направят съвместно европейско турне. В интервю за испанския сайт Rafabasa.com настоящият фронтмен на "Тиквите" Andi Deris казва:

   "Все още не е сигурно, но има нещо повече от само възможност. Миналата година свирихме на два или три фестивала заедно, например "Wacken" и това беше чудесно изживяване. Когато бяхме на една сцена на тези фестивали, ние винаги се присъединявахме към GAMMA RAY за последната песен от тяхното шоу - "Future World" или която и да е и тълпата се радваше изключително много - не само на изпълнението, но и на това, че виждаше, че ние не се мразим. Ние винаги казваме в интервютата, както и GAMMA RAY, че няма лоши чувства между нас, няма проблеми и дори репетиционните ни са една до друга. Излизаме заедно да пием кафе, говорим си, смеем се заедно и сега свирим на концерти заедно - на този етап само по фестивали, но защо да не направим едно турне? Така вие никога няма да знаете в коя песен на GAMMA RAY ще се появят членове на HELLOWEEN и на коя песен на HELLOWEEN ще се включат членове на GAMMA RAY. Мисля, че това ще е страхотно за всички".

   Както стана ясно наскоро - GAMMA RAY ще свирят за втори път в Каварна на 6 май - празника на града, като се очаква за този ден да бъде обявена и още една група.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.02.2007 15:24:56 отговори + 0 0
МНОГО РАЗБИРАТЕ ОТ МУЗИКА ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Timeweaver 9.02.2007 10:49:27 отговори + 0 0
Те нали свириха на някъв Вакен. Нещо такова си спомням. Кай беше излезнал с Хелоуин, или обратно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.02.2007 09:30:51 отговори + 0 0
NOOO Chance Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 9.02.2007 06:42:58 отговори + 0 0
Аз пък ги искам в Зимбабве.дано ни пропуснат тия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MasqueradeBall 9.02.2007 00:14:53 отговори + 0 0
aaa, искам ви в Монреал, Helloween! Не ме пропускайте пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.02.2007 20:18:20 отговори + 0 0
Дерис си прави само някакви собствени си предположения, не разкрива никакви планове :Р. Прочетете добре текста. Просто начина, по който се изразява, показва, че не е.. на нивото на Кай :Р. То дори не са останали достатъчно оригинални членове в бандите, за да се мразят ; РРР. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vesso_glam 8.02.2007 18:09:35 отговори + 0 0
в това няма абсолютно нищо лошо! Те са музиканти, радват публиката и феновете, те свирят за тях! не съм голям фен на двете групи, но съм бил на техни концерти в БГ и например останах много доволен от концерта на Gamma Ray в Каварна. Та едно такова събиране би повлияло положително на феновете. Нещо като да свирят на една сцена Dave Mustaine и Metallica песни от Kill'em All...примерно! което едва ли ще стане някога, но ако стане, с това ще покажат че са превъзмогнали всички дразги и пречки по между си някога. в случая поне е обявено като еветноално събиране на една сцена заедно. тук не говорим за завръщане на Кай Хансен в Helloween! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 8.02.2007 17:55:00 отговори + 0 0
Кай Хансен е казвал, че много мрази като чува слухове, че би се върнал в Helloween,но незнам да е казвал, че ще има против да свирят заедно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

avif 8.02.2007 17:02:29 отговори + 0 0
вярваш ли, че Дерис еднолично ще обяви бъдещи планове за съвместно турне на двете групи??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 16:49:37 отговори + 0 0
Кай Хансен тук никъде не се споменава ;Р. Това си го дрънка само Дерис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


avif 8.02.2007 16:28:52 отговори + 0 0
Лицемери! В Каварна Кай Хансен каза, че никога не биха направили такова нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".