KAYNO YESNO SLONCE ще представят новото си издание на 12 февруари

6 фев 2007, 13:21 ч. 65 / 1 2
пред./следв.
На 12 февруари в клуб "Фенс", София KAYNO YESNO SLONCE ще изнесат концерт, на който ще представят новия си диск. По време на шоуто за пръв път ще се продава специалното му издание, което представлява двоен диджиипак, като на бонус диска са записани преработки на песни на KAYNO YESNO SLONCE направени от ROSE, ROVINE E AMANTI (Италия), SHRINE (България) и Кирил Бакърджиев от етно групата ИРФАН. Албумът е преиздание на материал, тиражиран през 2000 г. на касета от "Counter Attack". В новия вариант песните са ремастерирани, а някои са смесени отново.
   Във вечерта на 12-и, преди музикантите да излязат на сцената, ще звучат български и европейски фолк, неофолк групи и изпълнители на средновековна музика. Началото е обявено за 20:00 ч., а входът е 4.00 лв.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Емил Сапаревски 7.02.2007 10:17:08 отговори + 0 0
Стиловите определения са за профаните.Музиката е важна. И все пак... има доста етно, но няма да спорим. Мир да има.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Be'emot 7.02.2007 09:58:46 отговори + 0 0
тама сме! И стига сте лепвали на Irfan етикета етно - Etherial е най-близо до това, което правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".