Коста Ковачевич отново в SACRAMENTAL BLOOD

19 апр 2007, 20:44 ч. 72 / 3 3
пред./следв.
Сръбските брутални детметъли SACRAMENTAL BLOOD пристигат в София за фестивала "United Underground II" с новия си стар фронтмен Коста Ковачевич. Коста напуска групата през 2005 г., малко след като записва вокалите за дебютния албум на бандата, озаглавен "Inception of Ceremony" ("Walk Records", 2006). Завръщането му в състава на групата става малко след гостуването на сърбите в София, когато хулигани провалиха свиренето им на фестивала "Winter Storms 2006". В момента SACRAMENTAL BLOOD е водещата в съседна Сърбия дет метъл група, която е свирила на множество фестивали и концерти из цяла Европа. Бандата има и три състояли се концерта в София, като първият е през 2003 г. на фестивала "Sounds From The Undercroft". Припомняме, че фестивалът "United Underground II" ще се проведе на 28 април 2007 г. (събота) в столичното читалище "Христо Ботев" (ул. "Цар Симеон" 147), а участие в него ще вземат SACRAMENTAL BLOOD, EUFOBIA, CUPOLA, AGONIC FAINT, GROND, SHAMBLESS и KOMMA. Началото е от 17:00 ч., входът ще е 10 лева. Тук можете да спечелите покана за фестивала. На страницата за фестивала тук са качени няколко mp3-ки на бандите-участници.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.04.2007 13:35:26 отговори + 0 0
А, Round Six имат предвид сигурно. Случват се такива технически грешки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 20.04.2007 09:29:09 отговори + 0 0
Грешката е моя, когато съм съчинявал текста, не обвинявай екипа на Про-Рок... Пустите му 90-те са ми на сърцето... През 1995 г. Коста напуска Хърватия като бежанец, но това е друга история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse 19.04.2007 23:49:56 отговори + 0 0
абе как ше е напуснал през 1995 като те тогава още не са съществували не знам!!! аре стига с тия грешки, и в списанието има доста от тоя сорт. Като например албума на Pro Pain - Ground Six, аз за такъв не бях чувал. и в един брой имаше 2 снимки на Paul Mazurkiewic вместо на Pat O'Brien. Има и още доста такива. Аре стягайте се, че стана хронично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".