LORDI отменят участието си на "Wacken Open Air"

19 апр 2007, 11:19 ч. 83 / 2 4
пред./следв.
В списъка с групи, който ви показахме по-рано днес (тук), вече не фигурира името на LORDI. Причината поради, която финландците са отменили участието си на немския фестивал, е че ще свирят на главната сцена на "Ozzfest".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Timeweaver 20.04.2007 09:15:10 отговори + 0 0
Аз имам някви спомени, че искаха да са хедлайнери като не бяха се разпърдя работата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2007 19:35:26 отговори + 0 0
Не че го отмениха като прищявка, просто се оказа, че имат концерт на същата дата, а да не забравяме, че още 2 групи освен Lordi щяха да свирят в онзи ден, нямаше как да се нагоди : Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Timeweaver 19.04.2007 18:29:24 отговори + 0 0
Те станаха звезди. Нали бяха гласени за първия Калиакра Рок Фест, но после отмениха участието. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 19.04.2007 14:05:38 отговори + 0 0
Ами,кога ще наминат до BG?!? Поне до Каварна ако дойдат пак ще е добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".