LAST HOPE разтърсиха до основи клуб "Black Box" в София

2 мар 2007, 10:26 ч. 161 / 1 2
пред./следв.
Най-известната българска хардкор група направи невероятен концерт-промоция на новия си албум "Test of Time". Около 500 човека за пореден път станаха свидетели, че в момента в България няма по-добро и енергично изпълнение от това на LAST HOPE. Клубът буквално експлоадира, когато момчетата излязоха на сцена и започнаха да забиват чисто новите си парчета. Като гост-вокали, както и в албума, така и на сцената се включиха Шута (екс-VENDETTA, SHE WAS ASKING FOR IT), и Ким (SWITCHSTANCE, B.F.D.M.), а LAST HOPE не допуснаха нито за миг, погото и стейдждайвинга да спрат. Чудесно се представиха и подгряващите MELEKH, които направиха много интересна интерпретация на популярната "wall of death", с помощта на топка за американски футбол. MELEKH съвсем скоро издадоха мини албума "Светлината, Която Дава Надежда". 100 процента раздаване на сцена демонстрира и първата банда за вечерта FIGHT TO WIN. Олдскуул хардкор с много настроение и най-вече очарователна и надъхана вокалистка Таня. Една вечер, в която тестът на времето беше преминан за пореден път от българския хардкор.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


охо 2.03.2007 13:31:10 отговори + 0 0
Браво,браво.Не съм присъствал на събитието, но това определено е банда която прави нещата като трябва.) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

байохазардъс мютейшъ 2.03.2007 13:23:25 отговори + 0 0
Просто концерта беше РАЗЦЕПВАЩ!!!!Енергията и агресията (в музикалния смисъл на думата,а и не само витаеха из въздха.Fight to Win не успях да чуя,но Melekh и особено LAST HOPE направиха неверотно изпълнение и се раздадоха всячески!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".