Ловеч пя час и половина хитовете на SMOKIE

8 май 2006, 13:18 ч. 297 / 3 2
пред./следв.
Във втората вечер на "Ловеч рок фест" неуморните SMOKIE подариха на публиката в Града на люляците всичките си хитове и скандираха заедно с феновете си "България!". След кацането си в София, музикантите направиха кратка пауза в столицата, след което се отправиха към Ловеч, където пристигнаха минути преди концерта. Вокалистът на групата Allan Silson отказа да вечеря преди качването си на сцената, тъй като това е стилът му на работа – да пее на празен стомах. Останалите от групата се подкрепиха с вегетарианска салата, пилешко филе в сос от синьо сирене и шоколадова торта. Групарите предпочетоха "Каменица" вместо вносна бира, която утоли жаждата им след пътуването и на сцената. SMOKIE пристигнаха в България с резервния си кийбордист, тъй като титулярът им Martin Bullard има проблем с очите, които не му позволявал да пътува със самолет.
   Вокалистът на групата Allan Silson смени четири инструмента по време на концерта, който събра на площада в Ловеч хиляди почитатели на златните им хитове. Градът на ПФК "Литекс" е окупиран от рокери, които се стичат за рок фестивала организиран от фондация "Красив Ловеч".
   "Понякога, когато ни зададат глупавия въпрос: "Няма ли да си дадете заслужена почивка?" отговорът ни винаги е един и същ: "SMOKIE ще свирят до последен дъх, защото това е нашият живот.", заяви в интервю басистът Terry Uttley.
   Барабанистът Steve Pinnell бе най-усмихнат от всички и неуморно раздаваше възудшни целувки от сцената, като за целта се изправяще на крака зад барабаните.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


рада георгиева 12.06.2006 14:33:39 отговори + 1 0
Объркали сте името на вокалиста на Смоуки-не е Allan Silson,а е Mike Craft. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iavor savov 15.05.2006 21:15:35 отговори + 0 0
neveroiaten koncert, nezabravim festival, nenadminat po ma6taba si do momenta v BG Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".