METALLICA ще започнат записи за новия си албум през март

10 фев 2007, 07:53 ч. 126 / 2 39
пред./следв.
METALLICA разпространиха съобщение, в което се казва, че през последните седмици групата завършва предпродукцията на песните за новия си албум и ще започне записи на 12 март. През юни бандата планира за си вземе малко почивка от записите и да отбележи участия на някои европейски фестивали.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (39)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


социолог 10.02.2007 15:37:22 отговори + 0 1
едно става ясно - металика са вече бейби рок, щото като гледам само дечурлига им се кефят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:35:01 отговори + 1 0
Металика ги плюят разни блекаджии които още не са разбрали във кое време живеем.Обаче на Джеймс Хетфилд вобще не му пука от разни псевдо експерти които крадът музиката от мрежата щото дядо ви Джеймс продължава да си препълнените стадиони и разпродадените турнета без да му пука за разни мазни дет-блек-разбирачи.Да металиката са една от най-великите -рок групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:30:43 отговори + 0 1
По-по-предният анонимен сигурно е 95-96 набор и слушал само Шит и Решит, като си мисли че метълът с тях започва, мухахахахахаха -DDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:28:29 отговори + 1 0
Ама блек групите като половината си кариера изкарват по-затворите-да не е голяма мъжественост я.А за кънтрито кво ти пречи.Още преди години Ларс Улрих беше казал че харесва u2.Да не е престъпление това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:26:07 отговори + 1 0
Металика е една от НАЙ-големите банди и е много тъпо да ги хулим.Ясно е че за повечето фенове албумите преди 1991 са по-харесвани и по-добри,но според мен и днешната Металика има своя чар.Тази банда просто е вечна и ще се слуша винаги,това е истината.Имах удоволствието да ги гледам в Германия миналата година и мога да ви кажа ,че около мен нямаше разочаровани.Хората просто се изкефиха супер зверски и никой не каза нищо лошо за групата.Ние българите обаче сме родени разбирачи и много ни бива в хуленето.Металика ЗАВИНАГИ!!!Бъдете живи и здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2007 15:22:56 отговори + 0 1
Metallica е най великата група на тази земя. Те нямат слаба песен камо ли албум - те създадоха метъла и му дадоха форма и съдържание за векове напред.
Иначе това ще е поредния шедьовър след гениалния St. Anger
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 10.02.2007 15:17:11 отговори + 0 1
"Ама те не са прагматични от след 1991 - те винаги са били такива и това не знам защо никой не го разбира"
Верно... много точно наблюдение! Просто до тогава траш метъла или там каквото точно бяха Металика е бил на мода! Интересно защо по едно време ги изби на кънтри?! Кънтрито никога не е било особено на мода, освен в Тексас...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:16:23 отговори + 0 1
А аз разпрах, че тея от блек групите нямат деца :-)))
Сме-е-е-ех :-DDD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 15:14:44 отговори + 1 0
Българският рок фен е като глезеното дете.Не знае какво иска обаче само се оплаква и хленчи.Тея били такива стари пък ония били прекалено модерни.Айде определете се какво искате.Като не ви харесва Металиката -ми просто не я слушайте.Кво ви пречи.Слушайте си безмозъчният блек-метъл на разни типове които лежат по затворите цял живот.Какво искате от Металика.Същата Металика ако някога е създала траша днес горната група е рок-динозавър -рок-чудовище и има много малко общо със консервативното понятие за метъл.Да Металика са рок а не метъл и във това има само положителни неща.Абсолютно вярно е че музиката е бизнес от който се правят адски много пари и всеки се стреми да продава повече албуми и да прави турнета на пълни зали и стадиони.Това е нормалният бизнес във нормалните държави.Това че във България няма музикален бизнес и феновете свалят музиката от интернет е друга тема...А после некви псевдо експерти само плюят.И щото и концерта на Кенъбъл Корпс е със билети струващи пари и дисковете им се продават-тъй че който иска да ги слуша си плаща цената за труда на музиканта.Металиката отдавна имат деца -потомство и много ясно е че ще са по-комерсиални.Няма как да си останат на нивото от 1983.Аман от тесногръди блекаджии които.Металика отдавна са рок-динозаври и са много далеко от шаблоният метъл.Не ви ли е ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 10.02.2007 15:00:58 отговори + 0 1
Оффф!!! Май е безмислено да пиша, какво и да е. Поне от вас разбрах, че съм недоволен от недоволството и съм постояно ядосан и тъжен. Добре, че сте вие да ме светнете по този въпрос.
Ще се постарая и аз да бъда полезен и ще препоръчам на лицето funk_soldier да се обърне към специализирана психиатрична помощ. Явно има нужда.
Спирам, че Satyr ще почне да ми трие коментарите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fanatik Priest 10.02.2007 14:36:58 отговори + 1 0
айде пак - на мене ми писна да се обяснявам - само ще изразя някакви надежди Металика да са чули новия албум на Тривиъм и да се сетят точно коя музика ги е направила велики... а сега пускам Кинг Нотинг да замажа малко положението

You Rock! ™
I Rock! ®
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.02.2007 14:34:30 отговори + 0 1
Всички тия приказки дотук са слушани,слушани даже повече от самите албуми на Металика май.Едни ги плюят , други са контра на тия дето ги плюят , но фенството им общо взето и на вторите до там стига - да са контра на първите , не че много се кефят на новите албуми на Металика.
Истината е много проста-някой спомена , че Металика са били прагматични.Ама те не са прагматични от след 1991 - те винаги са били такива и това не знам защо никой не го разбира.Просто преди 1991 прагматичността или аз бих го нарекъл нагаждането към какво върви съвпадаше с вкуса на тези , които сега ги плюят.А в същност Металика винаги са се нагаждали , за да имат много бизнес и ако за някой това е ненормално то проблема си е негов.Пример винаги мога да ви дам.До ден днешен не мога да си обясня какъв точно невероятен , мощен , титаничен , нов по вида си албум е пробива на Металика с "Kill'em all" от 1983 , като нека само някой си направи труда да чуе албума на Accept от 1982 "Restless and Wild" и тогава да си отговори - кое му е революционното , здравото и тем подобни неща.Просто Металика са американци и това е било такова за тама.Ама ние бившите социалисти некои работи още не ги чаткаме и чакаме някой да ни каже кое е велико и кое не.
Ако не ви кефят новите албуми на Металика не ги слушайте.Ако не ви кефят старите пак не ги слушайте.Но свикнете с мисълта , че Металика са група , която винаги е била надценявана и това в крайна сметка идва момент , в който се вижда.Но не са ви правлни приказките.Освен това Металика отдавна са улегнали мъже със семейства , деца , ангажименти колкото и да не ви се вярва и ама може хич вече да не им идва отвътре да правят нещата , които са правили някога.И това е доста нормално.Така че спрете се с тия безсмислици и си слушайте каквото ви кефи-банди бол.И то къде по-готини от Металика и винаги ги е имало такива.
Успех в разбирането на нещаата такива - каквито са...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 14:27:36 отговори + 0 1
Ох, ще се разплача :-(
От смях :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 10.02.2007 14:17:54 отговори + 1 0
до Trivium - пич, аз бла бла не пиша, ОК?
съжалявам хора като теб - трябва да сте постоянно ядосани и тъжни май...до 91, до незнам си к'во...по-добре слушайте себе си, не музика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 14:13:14 отговори + 0 0
Еми тогава ги чакаме на MOR )))))))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


az 10.02.2007 13:55:27 отговори + 1 0
абе хора, аз ваобще не съм сигурна дали критиките за металика вече не са се преварнали в обикновена мода, защото съм чувала от хора, които не слушат тази музика: "За мен истината е до черния албум!" Дали сте фенове на металика докато Burton е още с тях, до ...Аnd Justice for all или на новите нещаня,няма чак тоолкова голямо значение, че да не може да изчакате да чуете и новия им албум, преди да започнете да псувате.Много от гадните изказвания са чисти предразсъдаци, а не толкова лично мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 10.02.2007 13:53:26 отговори + 0 1
@Trivium
е ти направо ме разби направо разби сички истиски си прав....ма друг път сичко що е недоволно си е недоволно а пър като си недоволен от недоволството къв ли си айде стига оставете ги пияниците да си пишат албуми който им се радва евала който не пак евала ма тиху баце
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 10.02.2007 13:49:52 отговори + 0 1
Наистина най-интересното нещо около Миталица са не дългоочакваните им творби, а по-скоро коментарите, които поражда всяка новина за тях. МЕталика между впрочем има още накъде да пропадат, защото засега все още има много хора които си правят труда да оставят коментар, било то и негативен. Но ще видим след няколко години... Кери Кинг беше казал наскоро, че Металика е потъващ кораб и е прав разбира се!
А колкото до тесногръдието и комплексарщината, не го примам лично, защото аз залитам и по доста други стилове освен метала във всичките му форми. Така,че ние ще си лаем против Металика и в това няма нищо лошо. А вие ще си ги защитавате! В това също няма нищо лошо.. всеки има право на лош вкус!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gorgoroth 10.02.2007 13:33:33 отговори + 0 1
аз дарктрон ги признавам,едно си баба знае и едно си баба бае,и си4ки са доволни,кво зна4ение и ма сь6тост дали си ограни4ен или не си аз 6е се продалжа да си слу6ам осемдесетарски класики и не ме интересува кои кво мисли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 13:31:14 отговори + 0 1
Колко се кефя когато има новони за металика. Не ме интересува каква, направо почвам коментарите да чета. Добре че металицата не са изгубили всички свои фенове за да мога да чета толкова забавни работи. Айде утре когато металика издадът диск с турбо-кючек пишете колко сме били комплексирани за да не можем да го оценим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


?! 10.02.2007 13:30:08 отговори + 1 0
тук си мислех, че се говори за рок?! метълът е само част от рока, метълчета, а Металика отдавна вече не се слуша само от такива като вас, злобейте сега ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 10.02.2007 13:29:02 отговори + 0 1
funk_soldier Според теб музика за кого се пише ?!? Като я пишат за себе си, защо я издават. Всъщост по-добре да не издават нищо, 'щото са смешни вече. И ти смешен с твойте тесни рамки и бла бла бла. Погледни си поста и ще видиш, какво означава "комплексар". И престанете с тея заучeни фразички за ню-метъла(R.I.P.) и новите американски групи. Ограничени сте всички вие, който още живеете с миналото. Време е да се събудите и да видите, какво се случва на сцената днес. И може би ще откриете, че Metallica никога повече може да не направят велик албум, но за сметка на това групи, има групи който го могат. И го правят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 13:21:01 отговори + 0 1
"Неограничените" ше харесат и дует на Металика с Азис. Бас! Това не е тъпо. Това е чудесно, велико прекрасно, пример за широко скроеност :-DDDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gorgoroth 10.02.2007 13:17:11 отговори + 0 1
аз си признавам,не сам широко скруен музикално,немога да слушам нвоахм и блек метал едновремено,ако меидан си променят стила и тях 6е ги храна(вьпреки 4е сам сигорен 4е това няма да стане)по принцип пове4ето метали са си консервативни музикално,и аз сам такьв... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 13:14:25 отговори + 1 0
гадно е да си ограничен, а още по-тъпо е, че не можеш да го разбереш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2007 12:53:18 отговори + 0 1
така е - разбират го само всеядните помияри :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

уффффф 10.02.2007 12:46:20 отговори + 1 0
Някои така и не разбраха (и едва ли някога ще разберат), че Металика отдавна не са просто една метъл група, а гиганти в рока - това е непосилно за осмисляне от един ограничен метъл фен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

металягата 10.02.2007 12:44:30 отговори + 0 0
чакам да видя какво ще извадят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 10.02.2007 11:33:51 отговори + 1 0
funk_soldier пича ви го каза.трайте че за смех станахте по голема претенция от бългаина нема.хем нема ад ходи да си купи оригинала хем недоволен.абе аланкулу дърпай си албума и стига си ревал че ше ти досвидее след некоя година.Металика правят каквото си искат щото го правят за себе си ! Научете се да дрънкате на китари и си правете класики и мед да ви капе от сърцето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 10.02.2007 11:09:33 отговори + 0 0
сякаш Металика е ваша собствена банда и сте недоволни че не чувате това което искате - пълни комплексари сте.Вие сте от хората които едно време сте ходели с (вмирисани)кубинки и мешка, а сега само мрънкате.А и тоя "ню-метъл"-толкова сте комплексирани от тази музика, че като излезе новина (например) за Корн от устите ви започва да излиза пяна...ебаси и аз не се кефя на Мейдън, ама не ги плюя на всяка крачка.Толкова сте ограничени че ако музиката не влиза във вашите (тесни)рамки, веднага я заклеймявате...т'ва ако не е фашизъм... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


master 10.02.2007 10:58:52 отговори + 0 0
да, разни недодялани ню-метъл и N.W.A.H.M. и ЕМО - фенчета може и да ги плюят, но ако някой от фестивалите е Каварна... стадиона ще е пълен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Inno-A-Satana 10.02.2007 10:57:25 отговори + 0 1
Какво да му чакаме на албума. Metallica се разпаднаха през 91-ва. Най-дброто, което можеха да нашравят James и компания беше да си сменят името след черния албум. Иначе албумите реди това са велики няма спор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 10:25:32 отговори + 0 0
Е нали така чакахме St Anger. И се роди не Петко, а детето на оня от филма Мухата :-О Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 10.02.2007 10:19:14 отговори + 0 0
Аре чакайте да излезе албума деее! Вие сега като онази приказка за нероден Петко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 10:00:33 отговори + 0 1
баш! друсаме глави на Мастъра, а не на Франтик-тик-так (само с 2 калории)!
==> металика са изчерпани и съкс!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cliff burton!! 10.02.2007 09:47:28 отговори + 1 0
вижте аз съм от поколението което слуша metallica от 85год нне мога да се съглася че metallica са се изчерпали!! не мога да се съглася с тва metallica са велика банда!!!
а вие дет ги плюете кво сега ще се отричате а не друсате ли коси на mmastera айде моля ви се без тия изцепки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 10.02.2007 09:18:30 отговори + 0 1
Ха ха хо хо! Металика били прагматични!! Всъщност това е самата истина, и точно това е което дразни всеки техен почитател! И Парадайз Лост не го разбраха това, че да загубиш стари фенове, но да спечелиш нови, не означава победеа, дори не е равен мач. Защото Металика за това поколение, което се е радвало на първите им албуми, беше нещо много повече, отколкото са те сега за тинейджърите които им се кефат, но месеци преди това са слушали Лимп Бизкит, а месец след това... кой знае какво!! Мейдън продължават да творят в същия дух, без да са ПРАГМАТИЧНИ и без да ги пускат по МТВ. Те разбира се търпят критики,че са изчерпани и т.н. но не и подигравки. Което не може да се каже за Металика! Постепенно и безславно си отиват Металика, така си е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2007 08:52:47 отговори + 0 0
а бе българският фен не знае какво иска.Ако групи като Мейдън -АС-ДС и други свирят във едно темпо през цялата си кариера веднага някакви фенове почват да крещият че били остаряли и досадни.Ако като Металика направят промени за да се купува по-добре което иначе е желязно правило на всеки бизнес -някой почват да крещят що се променят.Е не става ясно какво искате.Не може да ви се угоди на претенциите.Да Металика са велики музиканти защото родиха траша и стотици групи след това ги копират.Днес Металика обаче са рок-класика и отдавна нямат нищо общо със традиционият метъл.Промяната след 1991 година беше за добре за да останат на музикалният пазар.Това е бизнес за милиони евро.Няма безплатна баница.Сигурно някой стари фенове вече не ги харесват обаче идват следващите поколения които пълнят стадионите да слушат вечните им хитове.Не е задължително Металика да свирят брутален метъл.Кой пък е казал че метълът се ражда във Норвегия.Днес Металиката са рок-музиканти а не метъл и за това тази Металика свири на пълни рок-стадиони и фестивали а не свири на метъл-фестивали.Металиката се оказа много прагматична да предвиди случващото се във времето и затова днес пълнят стадиони и турнетата са разпродадени за месеци напред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 10.02.2007 08:25:40 отговори + 0 1
кои ли ще са тези фестивали?
Със сигурност няма да са някои от известните фестивали,защото там ще бъдат бребити с камъни.
100% става въпрос за някакви лигави фестчета.
Хайде да чуем сега и поредната доза глупости от сорта колко са велики,какво били направили,как се развили и т.н. безумици.
НКА ШОУТО ЗАПОЧНЕ.СЕГА
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".