Тази неделя във "Фрактура"

10 фев 2007, 07:57 ч. 63 / 2 3
пред./следв.
Тази неделя (11 февруари) в предаването за рок и метъл музика по телевизия "ММ" - "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на NAPALM DEATH, DIMENSION OF HARM и MOB RULES. Специални гости в студиото ще бъдат група DIMENSION OF HARM и Иван Вълков от "DS Music", който организира предстоящия концерт на LAIBACH. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на GAMMA RAY, MEGADETH, TAROT, THE BLACK DAHLIA MURDER, SLAYER, LACUNA COIL, ICED EARTH и много други.

   Предаването "Фрактура" се излъчва всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение в сряда от 01:00 ч.

   Важно уточнение: Предвид ексклузивитета, който мениджмънта на DIO е дал на телевизия "ММ", да излъчва директно концерта им от Каварна в новогодишната вечер, тези дни стана ясно, че повторение на самото шоу не се предвижда. Телевизия "ММ" се извинява на зрителите си за анонсираното събитие, което няма да бъде излъчено повторно на 11 февруари, поради изричното желание на мениджъра на Ronnie James Dio.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


majuna 10.02.2007 18:08:59 отговори + 0 0
даже много тъпо хахахахахаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Varna 10.02.2007 10:37:36 отговори + 0 0
И тъпо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 10.02.2007 09:06:47 отговори + 0 0
предаването ще е яко :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".