Нели Воева: "Страхувам се, че идеята НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ще бъде опорочена"

17 фев 2007, 16:33 ч. 234 / 1 5
пред./следв.
Преди няколко месеца в Интернет пространството се появи нов сайт на реформираната култова българска група НОВА ГЕНЕРАЦИЯ. Същевременно от 2000 г. функционира първият официален сайт на групата, замислен като продължение на фенклуба на легендарната банда, който съществува от края на 80-те години на миналия век.
   Както фенклуба, така и сайта през годините поддържа вдовицата на фронтмена от оригиналния състав на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ Димитър Воев, която коментира за Avtora.com паралелното съществуване на двете "официални" интернет страници:

   "Официалният сайт на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ е newgeneration.cult.bg. Някои от хората, които в момента се афишират като НОВА ГЕНЕРАЦИЯ и представят някакъв друг сайт, са много далече от онова, което Митко правеше навремето.
   Това са именно тези, които го зарязаха и заминаха да работят в Канада. Точно тогава НОВА ГЕНЕРАЦИЯ изпадна в криза, тъй като имаше идеи, имаше музика, но нямаше музиканти, които да продължат съществуването на групата.
   Струва ми се нереално тъкмо тези хора, които предадоха Митко и групата навремето, в момента да възраждат НОВА ГЕНЕРАЦИЯ. Нещо повече - страхувам се, че те опорочават самата идея и променят тотално облика на групата.
   Не ми се иска истинското лице на тази идея - защото НОВА ГЕНЕРАЦИЯ е преди всичко идея - да приеме някаква друга физиономия. Това е важно за мен и за феновете, сред които има и съвсем млади момчета и момичета. Не искам един ден те да останат с впечатлението, че това, което в момента е НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, е онова, което Митко Воев правеше навремето."

Инфо: Avtora.com

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вайл 18.02.2007 14:05:02 отговори + 0 0
просто е грозно... най-малкото това, останалото Нели го е казала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pi4_s_Moskvi4 17.02.2007 20:53:00 отговори + 0 0
като толкова им се е присвирило, да се кръстят другояче и да грухат... и без тва, дори да се кръстят Нова Генерация в Билборд нема да влезат, така че аре нема нужда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.02.2007 20:03:12 отговори + 0 0
Като гледах какво направиха на концерта на Депеш останх страшно разочорован. и една от мечтите ми се прецака. Но нормално когато Воев го няма . Почивай в мир Митко ! Не трябва да има група без този човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прилепът 17.02.2007 19:09:44 отговори + 0 0
Да!
Митко е Нова Генерация! Завинаги!
Права е Нели. Освен на Депеш ги гледах на концерт в клуб миналата година. Мдааа... Демоник го е казал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonic 17.02.2007 17:01:57 отговори + 0 0
Евалата!
Няма смисъл. Подгряването на Депеш беше нелепо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".