NINE INCH NAILS показаха обложката на новия си албум

23 фев 2007, 09:26 ч. 64 / 1 6
пред./следв.
Ето и обложката на новия албум на NINE INCH NAILS "Year Zero", който се очаква на 17 април. Списъкът на песните от него вече ви съобщихме тук.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metaXata 26.02.2007 17:32:09 отговори + 0 0
що бе Циклоне,мнение.ама мен ме кефи пък.просто си е в типичен за него стил.само дет е забравил логото дизайнера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 26.02.2007 07:39:53 отговори + 0 0
Е сега заради това исказване за обложката ще ти се стъжни.Всеки момент ще се включат от сектата,и направо ще те здъвкат и исплюят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 25.02.2007 14:38:51 отговори + 0 0
Не ме кефи обложката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.02.2007 17:26:10 отговори + 0 0
Дълбоко се съмнявам, че е самия албум - от декември досега навсякъде плъзнаха Year Zero - ментета.

От друга страна - Трент Резнър спокойно си пуска средно по едно парче на 4-5 дни из нета за даунлоуд, дотук са 3 (виж страницата им в myspace), тъй че швеЦкия (хехе) торент нищо не е изпреварвал. Щото и никой не ги е и пазил - напротив Трент прави показно с всичките сайтове и али-бали как се прави ПР.
BTW Type правят почти същото - хем Тайпския албум вече почти от месец го има из нета, пуснат от тях самите с един меден гласец, който съобщава на 2-3 минути "This is a property of Type O Negative, Brooklyn, New York".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bit Comet 23.02.2007 15:23:45 отговори + 0 0
Ами аз доклкото забалязах в популярният швецки торент тракер "Piratebay" май вече се беше намърдал и самият албум "Year Zero" за свободен download !!! Така,че май самите шведи за пореден път изпревариха всички предпремиерно още преди да е излязал самият албум официялно.Ха честито на печалившите. :-))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


40cky 23.02.2007 13:47:03 отговори + 0 0
бря! тоя има само 4 пръста... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".