PARADISE LOST разкриха заглавието на новия си албум

4 фев 2007, 09:20 ч. 141 / 2 8
пред./следв.
PARADISE LOST определиха "In Requiem" за заглавие на своя 11-и албум, който се очаква през месец май от "Century Media Records". Артуъркът на албума ще бъде отново поверен на Seth Siro Anton, чието дело е и обложката в последната едноименна творба на групата. Продуцент на предстоящия диск е Rhys Fulber, миксирането е извършено от Mike Fraser (METALLICA, AC/DC, VAN HALEN и др.).

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мая от Рая 6.03.2007 17:15:28 отговори + 0 0
Кво да кажа, тва е групата коят ме кефи максимално, е понякога ми се иска пак да са си по хард, и по дарк, ама нали трябва да се развиват хората в някаква посока. Чакам албума, даже си мислих че ше излиза март... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MJ33 23.02.2007 02:34:29 отговори + 0 0
На мен лично последния албум ми хареса доста.Да не говорим за обложката на SETH или Спиро,основател също на легендарните тук в Гърция SEPTIC FLESH и също на настоящите DEVILWORX!Мисля,че ще има какво да чуем от новите PARADISE... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grivata 10.02.2007 10:41:57 отговори + 0 0
Евала ZYKLON!Много точно казано!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

paradise fan 4.02.2007 23:29:09 отговори + 0 0
Ако намекваш за концерта в София, имали са и по-добри, но там организационните издънки изиграха решаваща роля. Аз лично не съжалявах за нищо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2007 22:07:40 отговори + 0 0
знае и как да те накара, да съжаляваш, че си си дал парите да я гледаш на живо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


paradise fan 4.02.2007 15:43:19 отговори + 0 0
Нямам търпение да дойде май, тази група винаги ме изненадва приятно и знае как да ти влезе под кожата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 4.02.2007 13:28:40 отговори + 0 0
За съжаление тази група затъва със всеки издаден албум.Просто след draconiam times няма нищо смислено,което да са издали.И не се опитвайте да убеждавате,че музиката се развивала,че не сме 1995,че търсили нови музикални причини за да продължа и т.н.Всичко това са оправдания за зклетите фенове на групата,а всечки знаем,че те просто тотално затънаха в посредственоста,и опитвайки се да бъдат малко различни се забутаха в пета глуха.Не вярвам на истинските фенове на тази група да им харесват последните неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cavanagh 4.02.2007 11:15:18 отговори + 0 0
Супер. Нямам търпение вече. Май месец се очертава доста активен. Вива Перъдайс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".