По 1000 уникални посещения на ден за Pro-Rock.net през 2006 г.

1 яну 2007, 18:46 ч. 95 / 2 29
пред./следв.
През изминалата 2006-а година сайтът на "Про-Рок" - Pro-Rock.net остана верен на традицията да увеличава в пъти своята посещаемост и достигаше около и над 1000 уникални визити средно на денонощие през работните дни (спрямо около 600 за 2005 г.). Наред с популярността си, Pro-Rock.net увеличи своите информационни и мултимедийни масиви, както и функционалността си. Противно на минали години няма да се спираме подробно нито на статистическата сводка от броячите на сайта, нито поединично на усъвършенстванията, които Pro-Rock.net претърпя през 2006-а - всичко това е не само добре видимо, но и явно максимално ефективно, като за нас е повече от достатъчна причина да продължаваме да се развиваме в положителна насока и най-вече така, че да бъдем полезни на своите читатели и посетителите на сайта.
   Не можем да не отбележим и стартирането на съвместния концертен портал с община Каварна на адрес Kavarna.Pro-Rock.net, който тепърва ще се обогатява откъм информация и ресурси.

   Накрая, но не на последно място - по сигурни прогнози през лятото на 2007-а, когато Pro-Rock.net ще навърши 6 години от началото на съществуването си, той ще отбележи и 1 000 000 уникални посещения!
   Така, без никакво съмнение, можем по-категорично от всякога да заявим:

   WE ROCK!!!

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


heavyto 24.01.2007 09:03:23 отговори + 0 0
ео мн яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Webber 7.01.2007 13:15:27 отговори + 0 0
"НО в един хубав момент когато дизайнерите са разбрали, че таблиците може да имат и "невидими" бордери, за тях е било добре дошло да не се мъчат с CSS-а "

Ха-ха-ха, ма ти си голям разбирач верно бе! По дифолт бордера е недивим, сигурно е трябвало години да минат преди някой да го открие *LOL*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lek den! 6.01.2007 10:50:14 отговори + 0 0
Направо може да смениш заглавието на темата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 6.01.2007 10:02:03 отговори + 0 0
Нямам нищо против критиката, особено когато е градивна и изказана с нормален тон :-)

Да, запознат съм с теорията, че CSS-а трябваше едва ли не да ликвидира таблиците като такива. На практика това не само не стана, но и няма никакви изгледи да се случи. Отвори кой да е голям или не толкова голям сайт - dir.bg, blabbermouth.net, imdb.com, че и google с неговия супер семпъл дизайн, дай търсене на "table" в кода и гледай какво става :-)
Просто на практика масово таблиците се използват за подредба на елементите, а CSS-а единствено за форматиране и то от гледна точна на това му предимество, че спестява повтарянето на голямо количество код.
Даже и в някои от дадените от теб примерни CSS-сайтове има таблици :-)
А в един от тях откривам и следните безумия, каквито никога няма да видиш на Pro-Rock.net:

<b class="spiffy">
<b class="spiffy5"></b>
<b class="spiffy4"></b>
<b class="spiffy3"></b>
<b class="spiffy2"><b></b></b>
<b class="spiffy1"><b></b></b>

За неразбиращите какво е това - над 150 байта напълно излишен код, който освен всичко друго, не се визуализира по никакъв начин в браузъра. Ако се разтърся за всички такива пасажи в кода на този сайт, сигурно големината им ще стигне до десетки, а може и стотици килобайти. Плюя аз на такива сайтове, които уж трябва да ми дават пример за нещо си :-)))

А това, което казваш, че дизайнерите разбрали за невидимите бордъри и спрели да се мъчат със CSS-а, е хронологично малко обратното. Таблиците с или без невидими бордери се въвеждат и използват още със зараждането на HTML-а, когато няма и помен от CSS. По-късно, когато CSS-а се появява, някои теоретици тръбят наляво и надясно - "край на таблиците", други хора и до ден днешен се мъчат да правят сайтове без таблици, но, важна е практиката. А на практика днес никой, освен ако това не е специално задание, не тръгва самоцелно да прави сайтове без таблици. Защото е много по-удобно, ефективно и практично да се ползват таблици + CSS и когато говорим за разработка на сайтове, това е най-важното - ефективността.

Успешна Нова година и на теб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satirata 6.01.2007 09:26:37 отговори + 0 0
Значи първо - сайта ме кефи, в буукмаркс ми е, пожелевам ви да сте все така на върха!!! ЧНГ на всички!

Малко разяснения:
Satyr-е, не бъди толкова категоричен, че CSS не е антипод на таблиците и фреймовете, въпреки, че за теб може и да е така Става дума за това, че по принцип идеята на таблиците е да се използват за т.нар. excel-like-data, НО в един хубав момент когато дизайнерите са разбрали, че таблиците може да имат и "невидими" бордери, за тях е било добре дошло да не се мъчат с CSS-а ако искаш и имаш време, може пропрочетеш из нета по темата, има изписани хиляди статии за това. ето ти някои линкове към галерии с такива сайтове:
http://www.cssbeauty.com/
http://cssblast.ru/
http://www.cssbloom.com/
http://cssgreen.com/
http://www.csscollection.com/
http://www.css-design-yorkshire.com/gallery.html
http://www.cssdrive.com/
http://cssgalaxy.com/

... Споко, Сатир, това не е критика! Дори и да е - е градивна!
Все пак човек цял живот се учи и стреми към съвършенство!
Успешна нова година!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 5.01.2007 16:18:47 отговори + 0 0
Вижда се чудесно от карето "Предстоящи събития" още на първа страница на сайта - 26 януари :-)
P.S. И от банера над Новините.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 5.01.2007 15:46:04 отговори + 0 0
Абе пичове, кога ще е концертът на Napalm Death? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TАНЯ DARK 5.01.2007 14:57:29 отговори + 0 0
Ааааа значи е мъж този "SATYR",а с дълга коса ли е?!? Сигурно ще е много секси пич и няма да е женен.Абе сигурна съм,че ще е абсолютен мачо мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.01.2007 10:54:04 отговори + 0 0
Имаше снимка на Satyr в един от броевете на Про Рок.Беше след някакав концерт в Каварна.Ако не се лъжа след този на Masterplan!Да ме поправи Satyr ако греша! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hermess 4.01.2007 23:13:50 отговори + 0 0
да ви кажа, Satyr е прав,хич не ме интересува как е направен сайта. ПО-важно за мен е да е удобен и бързо да се зарежда, той го прави и това ми е достатъчно...обаче май ще си сменя интернет доставчика, големи изложби са).1000 посещения на ден, тва е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Как изглежда SATYR ! 4.01.2007 22:03:37 отговори + 0 0
Ние пък много често си мислим,че зад това име "Satyr" се крие не един човек,а няколко!!! И разбира се тези хора са от сп":"Про-Рок",но в това няма нищо лошо и обидно.Но нашата най-голяма мечта все пак си остава:А тя,че ако зад този псевдоним стой само един BG-гражданин то поне нека да му се покаже снимката за да го видим какво представлява в действителност.Стига толкова мистерий тука.Защото пак ще кажем зад това име може да стой не само един човек ами може и да са няколко,но ако е само един човек нека поне да го видим как изглежда визуално.
P.S. Като народ от BG ние винаги сме били любопитни и затова искаме да видим снимката на този човек(или човеци) тук и сега !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 4.01.2007 12:14:21 отговори + 0 0
аххахахахаха.... 'сичките сте мноо 'забавни' и мноо разбирачи... ама сайта си е екстра... кат не си доволен, ко прайш тука деба... ний нафинг не сфетнахме от написаната по- долу от многоуважавания ни Satyr информация... но сме доволни, че се уграмотихме,макар и да не разбираме с какво ... МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!!! (и ДЪлбок Поклон пред списанието {включвайки в подтекста и сайта}) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

питанчо 3.01.2007 17:09:15 отговори + 0 0
и кво ви е мнението по въпроса за износа на магданоза.... че го рупам мноо усърдно в синхрон с морското ми прасе.... а бе, казах ли ви ЕВАЛА? вий сте нумер оне, пичовееее!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2007 16:04:44 отговори + 0 0
Я като си започнал кажи си и мнението за глобалното затопляне! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.01.2007 15:50:28 отговори + 0 0
Дали съм най-компетентният не знам и не твърдя подобно нещо :-)
Първо, фреймовете не пречат на един сайт да е сериозен (или каквото там имаш предвид), още повече, ако той е статичен в голямата си част, както този.

Това пък за таблиците съвсем не го разбирам - те са толкова повсеместно използвани от зората на Интернет до ден днешен, че прави изказването ти некомпетентно, както и следващия ти постинг - за CSS-базираните сайтове.
CSS-а не е антипод на фреймовете и/или таблиците, а може да допълва и улеснява разработката на уебстраници (с или без фреймове и таблици), разбира се, ако е използван умело. Виждал съм сайтове, наблъскани със CSS, които биха били много по-леки без него :-)
И по същество - извън някои функционалности, достъпни само при динамични страници, посетителят на един сайт въобще не го интересуват, нито засягат използваните за направата на сайта технологии. Също така, той не може с просто око да разбере дали зад това, което вижда, се крие CSS или прост HTML. И ако резлутатният вид и в двата случая е един и същ, къде е тук "несериозността" (или каквото там) на сайта без CSS?
Б. а. - трябва да отбележим, че Pro-Rock.net ползва CSS, ако и да не е "базиран" на него :-D

За посетителите е важно сайтът да се зарежда бързо, да намират лесно нужната им информация и по отношение на дизайна - да е пригледен, да не дразни окото, да е съобразен с различните екранни резолюции и т.н., и т.н., и т.н.
Но да спра дотук, както правилно отбелязваш - не е това мястото да обсъждаме обширно подобни въпроси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bravo 3.01.2007 15:22:42 отговори + 0 0
Satyr - 2007-01-03 14:23:40
И продължаваш да се изразяваш неправилно/некомпетентно ;-)

Споко, ти си най-компетентния! Само ми кажи какво точно имаш предвид?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2007 15:13:39 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.01.2007 14:23:40 отговори + 0 0
И продължаваш да се изразяваш неправилно/некомпетентно ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bravo 3.01.2007 12:49:17 отговори + 0 0
...има хиляди CSS базирани сайтове, който има желание може да намери и да разгледа, тук не е мястото за такива коментари, все пак е сайт за музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bravo 3.01.2007 12:47:17 отговори + 0 0
Добре де, може и да не съм се изразил правилно, ставаше дума, че сайтът сега е пълен с фреймове и таблици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 3.01.2007 10:39:58 отговори + 0 0
Всеки може да хареса или не хареса определен дизайн. Но какво се разбира под "сериозен" такъв наистина е загадка :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.01.2007 10:35:11 отговори + 0 0
Че какво му е на дизайна бе разбирач? супер е. Сериозен дизайн, хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bravo 3.01.2007 10:10:23 отговори + 0 0
С толкова много посещения не е ли време вече да се помисли за един по-сериозен дизайн!??? То верно, че SaTyR има желание да се занимава с таз дейност, но само желание.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 2.01.2007 19:39:16 отговори + 0 0
that's right... YOU ROCK! But I RockNRoll! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Почитател на сп:"ПРО 2.01.2007 18:04:35 отговори + 0 0
МНОГО МОЛЯ ГОСПОДАТА ОТ ТОВА ВЕЛИКОЛЕПНО СПИСАНИЕ ДА ИЗТРИЯТ КОМЕНТАРА НА ЧОВЕКА ПОДПИСАЛ СЕ ПО ДОЛО ПОД ИМЕТО "TOM ARAYA".ВЕЧЕ СМЕ ЕРОПЕЙЦИ И БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕМ ЕДИН КЪМ ДРУГ ПОВЕЧЕ ТОЛЕРАНТНИ И ДИСЦИПЛИНИРАНИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dziger_ 2.01.2007 17:59:10 отговори + 0 0
Cestito od Veles i cela Makedonija!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 2.01.2007 17:54:55 отговори + 0 0
Абе балък,защо въобще се мяркаш тука.И въобще имаш ли си най-малката представа кой е Tom Araya? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.01.2007 23:38:28 отговори + 0 0
KAKBO CTAHA C CHuMKuTE 3A 666 666 Bu3uTu Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ABBATH_Veliki 1.01.2007 21:46:18 отговори + 0 0
Да ви е честита новата година Про-Роци!!!
Номер едно сте!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".