Трите соло албума на Jeff Waters ще излязат от името на проекта AMERIKAN KAOS

24 апр 2024, 11:42 ч. 354 / 7 2
пред./следв.

   Лидерът на канадските метъл ветеран ANNIHILATOR Jeff Waters обяви първите детайли за предстоящите си три "неметъл" самостоятелни албуми. Те ще излязат от името на AMERIKAN KAOS през тази, 2025-а и 2026-а година.

   Ясни са първата дата и месеците на поява на творбите и техните заглавия. Графикът е както следва:

26.04.2024 - "Armageddon Boogie"
март 2025 - "All That Jive"
февруари 2026 - "The Sheeple Swing"


   Записите са в различни стилове, направени са с различни музиканти и продуценти. Waters споделя, че след 35 години в метъл попрището иска да покаже "рокендрола", който чувства в себе си. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

amerikan kaos 3 albums

jeff waters



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 25.04.2024 23:56:14 отговори + 2 0
Нищо не е забил. Анайълейтър е нещо прекрасно като музика, идейно и страхотно изсвирено. Фламенкото и испанската музика просто не са сериозно нещо за метъл китарист от неговия калибър. Проектът няма да е такъв, по-скоро може да има само забежки или елементи на джипси музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jon Bobi 25.04.2024 10:22:22 отговори + 2 0
Интересно. Той е стартирал с фламенко и испански неща. Разнообразен китарист, който заби в много еднообразие. Егоцентрик като Mustaine, но и двамата са машини! Утре ще е Jeff Waters day. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".