Chuck Billy от TESTAMENT с обръщение към българските фенове преди "Sofia Metal Fest 2024"

18 юли 2024, 10:56 ч. 1298 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Chuck Billy (TESTAMENT): ще крием бирата в бекстейджа от MALTWORM

Към момента в Интернет циркулира съобщение от Chuck Billy, фронтмен на култовите калифорнийски траш метъли TESTAMENT, които на 27 юли (събота) ще забият на организирания от BGTSC Sofia Metal Fest 2024 заедно с BEHEMOTH, PESTILENCE, Eric Hutchence и MALTWORM.

Chuck изразява притеснение за разхладителните напитки в бекстейджа в присъствието на родните музиканти, но все пак препоръчва на феновете да пристигнат рано, за да видят тяхното шоу.

Видеото с участието на Chuck Billy можете да видите [по-долу]:

Създадени през 2018-та (по техни думи) в "Стокхолм, Захарна фабрика", MALTWORM свирят мелодичен дет-траш метъл, вдъхновен от екстремната музика на 90-те. Групата има един пълнокръвен албум и няколко сингъла. През 2023-та парчето им 'The Kvlt Ov The Maltworm' прекара пълни 40 седмици в класацията за българска музика 'Reynaers Top 30' по радио Z-Rock, а лятото на същата година бандата се разписа на една от сцените на най-известния метъл фестивал на планетата - немския Wacken Open Air.

 

testament



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гошо 19.07.2024 09:38:18 отговори + 0 0
Този ще ми даде ли да си снимам децата с него? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дохтор 19.07.2024 09:45:46 + 1 0
Не знам, но май социалните трябва да ти вземат децата. Предвид психическото ти състояние. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 18.07.2024 20:36:55 отговори + 2 0
Ха-ха-ха това е яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 19.07.2024 08:03:26 + 3 0
Да, срещу заплащане, някои звезди правят такива обръщения.
Забавно е де.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".