Последни новини за "Sofia Metal Fest 2024" на 27 юли

23 юли 2024, 11:27 ч. 4822 / 14 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Sofia Metal Fest 2024 е тази събота!

Трите живи легенди BEHEMOTH, TESTAMENT и PESTILENCE ще са на една сцена!

Фестивалът Sofia Metal Fest ще се състои тази събота, на 27 юли, на откритата сцена Арена София. Определението за това издание "По-зрелищен, по- мощен, по-разтърсващ" е най-краткото и точно описание за това, което ви очаква и този път!

Вратите за публика ще отворят в 17.30 часа, а ето и програма след това:
17:30 – Eric Hutchence
18:25 – Maltworm
19:05 – PESTILENCE
20:15 – TESTAMENT
21:45 – BEHEMOTH

Групите идват с мърч и музика на различни носители, а на баровете ще има разнообразна храна и напитки. Дизайнът на фестивалната тениска и постера тази година е на Нико Петрас, а ограничени количества може да намерите на мърч щанда.

Организаторите от BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Събитието ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Застрашаващи здравето на околните и опасни предмети (оръжие, чадъри, бутилки и др.) няма да бъдат допускани. Неакредитирани лица с професионална техника, антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация също няма да бъдат допускани.

Децата до 10 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн тук: https://securitysks.com/?page_id=734

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на бензиностанции OMV, Български пощи, Технополис, Office 1, магазини На Тъмно, книжарници Orange, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

В деня на събитието и на място билетите ще са на цена от 99 лева.

Арена София се намира в сърцето на София, Колодрум Сердика, Борисова градина, до стадион Народна Армия. Най-удобни паркинги са зоните и тези около стадион Васил Левски, също буферните паркинги на столичното Метро.

Тази събота в парка и на въздух ще се състои разтърсващия Sofia Metal Fest 2024!

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазват Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Авторските права за събитието са уредени с Музикаутор.

На 27 юли ще се състои Sofia Metal Fest 2024! Бъдете там!

 

behemoth



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 23.07.2024 17:13:09 отговори + 4 7
Tutur 23.07.2024 16:14:53
Рикиата и деменцията го е тупнала много отдавна
у главата.
Просто не съм като теб да харесвам тинейджърски КПОП групички.
Друго да ме питаш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 23.07.2024 15:38:40 отговори + 7 4
Мазен кит :
То па Ciroza е една група та мани.
Стабилни са като крик у песък .
С уй да ги удариш нема се подместят.
Стига рева не си изпуснал нищо което да съжаляваш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 23.07.2024 16:14:53 + 3 3
Валери да не те е лупнал с китарата по тиквата, та си толкова лют към бандата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 23.07.2024 17:57:50 + 5 1
Вие въобще четете ли какво пиша. Въпроса е, че не е правилно да организираш събитие по този начин.

Понеже явно разбирането не ви е е сила ще го напиша дирекно. Никъде не съм казал, че съм им някакъв фен или че ме е яд, че съм изпуснал половината сет. Ама за едни 50-100-150-200 или там колкото са хора, дето им се кефат не им е било приятно заради тъпи неуредици да изпускат половината концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 23.07.2024 12:44:00 отговори + 6 9
Пак ли се с отварянето на вратите почва първата група. Да може да изпуснат хората част от сета.... Толкова ли е трудно да се отвори малко по-рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 23.07.2024 13:08:13 + 10 4
Много ми е интересно кой си е купил билет заради този Ерик? Дали ще е диджей или някаква музика преди концерта за мен е все едно. Сега ще ми кажеш, че ти си този и аз ще ти отговоря: Ще свири почти един час! Мръннн... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 23.07.2024 14:34:47 + 5 8
Айде да го кажем така - беше същата тъпотия за Megadeth, хората изпуснаха сета на Ciroza, защото групата почва да свири с отварянето на вратите.
Ако не го бяха добавили тоя DJ, Maltworm щяха да са първи с отварянето на вратите и се сещате какво щеше да стане.

Сега стана ли по ясно защо мрънкам.

ПС - за който не е разбрал, въпроса е принципен, без значение дали харесвам или не харесвам първият изпълнител. Като всички си мълчат, ще продължават да ни правят на глупаци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 23.07.2024 16:21:34 + 3 5
Има голяма разлика и не усещам някой да ме прави на глупак. Този беше добавен в последния момент и не са Maltworm така, че всичко е наред. Аз отивам за Testament и Pestilence, а Maltworm и Behemoth са ми голям бонус. Ерик ще свири почти час и ми е достатъчен.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 23.07.2024 17:07:08 + 3 4
Правиш ли разлика между организаторите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мазния кит 23.07.2024 17:52:54 + 3 5
И какво като са различни организатори. Крайният резултат пак е един и същ.
Отваряме вратите и първа група вече свирят. Те хората още не са влезли, но да почваме.

Mosher - за теб е наред, за някой който идва да гледа първа група (без значение коя е) и трябва да изпусне 1-2-3-4 парчета понеже вратите се отварят заедно с първи изпълнител, не е наред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 23.07.2024 21:09:31 + 3 1
Едните работят със сърце, а другите само с калкулатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".