И Eric Hutchence ще участва на "Sofia Metal Fest 2024"

18 юни 2024, 10:33 ч. 1014 / 19 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Sofia Metal Fest се завръща по-зрелищен, по-мощен и по-разтърсващ отпреди!

Eric Hutchence е последният участник в това издание на фестивала!

На 27 юли ще се състои sofia metal fest! Фестивалът, който събира BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE и MALTWORM, присъединява и Eric Hutchence! "По-зрелищен, по-мощен, по-разтърсващ" е описание за това, което ви очаква на 27 юли от 18:30 часа на откритата сцена Арена София в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Ако до преди две години все още набираше популярност в Източна Европа, сега вече e нормално да видиш името Eric Hutchence в селекцията на много от уважаваните фестивали в Европа. Шоуто на Ерик е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени допълнително от ударни инструменти и светлинни ефекти. Представянето му винаги е тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо!

Запомнете: На 27 юли 2024 е Sofia Metal Fest!

Билетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да е отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон. Предстои повишение на цената на билета.

Деца до 10 годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Авторските права за събитието са уредени с Музикаутор.

Предстои обявяването на допълнителна информация.

 

Eric Hutchence



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!?!?!? 18.06.2024 17:36:37 отговори + 1 2
Разбрах, ако отида на този концерт цяла вечер ще съм нарървен.
Интересно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 18.06.2024 15:53:00 отговори + 9 3
Феноменално .. точно толкова съм развълнуван за Eric Hutchence, колкото и за Maltworm Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 18.06.2024 16:22:20 + 3 6
Не знаех, че в БГ се канят групи, за да се развълнуваш ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".